Libnet.ro
UNICEF

20:00

Obama cere reglementari pentru utilizarea dronelor, dupa incidentul de la Casa Alba

România Liberă România Liberă,
Obama cere reglementari pentru utilizarea dronelor, dupa incidentul de la Casa Alba

Presedintele SUA, Barack Obama, a ordonat crearea unei comisii care sa reglementeze strict zborurile dronelor civile, dupa ce, luni, s-a prabusit un astfel de aparat in curtea Casei Albe, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Google isi cere scuze pentru comportament homofobic

Dupa ce Google Translate a oferit ca traduceri la ,,gay cativa termeni foarte ofensatori, Google a decis, printr-o declaratie publica, sa-si ceara scuze. Nici un utilizator inrait de Google Translate nu percepe ca fiind perfecte traducerile oferite de respectivul serviciu online. Cu toate acestea, nimeni nu s-a asteptat sa primeasca niste traduceri homofobice in momentul [].

Google isi cere scuze pentru comportament homofob

Dupa ce Google Translate a oferit ca traduceri la ,,gay cativa termeni foarte ofensatori, Google a decis, printr-o declaratie publica, sa-si ceara scuze. Nici un utilizator inrait de Google Translate nu percepe ca fiind perfecte traducerile oferite de respectivul serviciu online. Cu toate acestea, nimeni nu s-a asteptat sa primeasca niste traduceri homofobe in momentul [].

Olanda isi creste rezervele de aur pentru prima oara dupa 2008

Olanda si-a majorat rezervele de aur in luna decembrie 2014, pentru prima oara dupa 2008, detinerile acestei tari crescand la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, anunta Fondul Monetar International FMI).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )