Libnet.ro
UNICEF

09:00

Obama puncteaza in cursa pentru Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Obama puncteaza in cursa pentru Casa Alba

In urma celei de-a doua dezbateri televizate dintre Mitt Romney si Barack Obama, presedintele in exercitiu a fost declarat castigator. Ultima confruntare, de luni, va fi cruciala. continuă pe Adevărul

Cursa pentru Casa Alba, o infruntare de 1,3 miliarde de dolari.

Lui Barack Obama nu ii place sa ceara bani, dar pentru cele 100 de persoane care au platit fiecare cate 40. 000 de dolari pentru a participa la serata de strangere de fonduri organizata de cantareata Beyonce si sotul acesteia Jay-Z, candidatul a facut un efort, supus regulii numarul unu a campaniilor: banii raman miezul razboiului, scrie France Presse. Incepand din mai, actualul lider de la Casa Alba a participat la 69 de serate ale donatorilor, cu bilete de intrare ce au costat .

Afacerea Benghazi loveste Casa Alba.

In scopul evitarii unei capcane politice intinse de republicani in apropierea prezidentialelor, secretarul de stat american Hillary Clinton a declarat pentru CNN ca isi asuma responsabilitatea gestionarii atacului din 11 septembrie contra consulatului SUA din Benghazi Libia), inclusiv versiunile contradictorii care au circulat. Aflata in vizita oficiala in capitala peruana, Lima, sefa diplomatiei americane a facut aceasta precizare dorind sa-i protejeze pe presedintele Barack Obama si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )