Libnet.ro
UNICEF

00:07

Obama sustine ca se simte responsabil pentru tragedia din orasul sirian Alep

România Liberă România Liberă,
Obama sustine ca se simte responsabil pentru tragedia din orasul sirian Alep

Presedintele in functie al Statelor Unite, Barack Obama, a afirmat, vineri, ca se simte responsabil pentru situatia din orasul sirian Alep . continuă pe România Liberă

Obama sustine ca, in luna septembrie, i-a cerut lui Putin sa puna capat atacurilor cibernetice

Presedintele in functie al Statelor Unite, Barack Obama, sustine ca, inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite, l-a somat pe omologul sau rus, Vladimir Putin, sa puna capat atacurilor cibernetice care au vizat adresele de e-mail ale candidatilor la Casa Alba.

FOTO. Sirienii evacuati din orasul distrus Alep au scris mesaje emotionante pe ultimele ziduri: La revedere, candva ne vom intoarce

Cetatenii sirieni evacuati de armata regimului de la Damasc din orasul distrus, Alep, au lasat mesaje emotionante, scrise cu vopsea pe zidurile fostelor case, informeaza vineri presa britanica.

Obama sustine ca a avertizat Rusia in septembrie sa inceteze atacurile cibernetice

Presedintele american Barack Obama a aratat cu degetul catre Vladimir Putin pentru atacurile cibernetice de la alegerile din SUA si a recunoscut ca i-a spus direct adversarului sau rus sa inceteze aceste actiuni, potrivit The Guardian.

Arabia Saudita a expulzat ambasadorul rus pentru atrocitatile din Alep

Riadul a decis sa intrerupa legaturile diplomatice cu Rusia, din cauza atrocitatilor comise in Alep de catre militiile pro-Assad, sustinute de rusi.

Rompetrol Rafinare, trimisa in judecata pentru ucidere din culpa

Companiile Rompetrol Rafinare si Rominserv, dar si patru angajati ai celei din urma au fost trimisi in judecata pentru urmatoarele fapte: culpa, vatamare corporala din culpa, poluare accidentala si neluarea masurilor de securitate si sanatate in munca, se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ).

Liviu Dragnea: Salut decizia CCR privind cresterea veniturilor pentru angajatii din sanatate si educatie! Avem incredere ca presedintele Iohannis va promulga legea cat mai repede

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat miercuri, pe Facebook, ca saluta faptul ca judecatorii Curtii Costitutionale au decis miercuri ca legea majorarii salariilor din educatie si din sanatate este constitutio.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )