Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un obuz sirian a cazut in nordul Libanului

Adevărul Adevărul,
Un obuz sirian a cazut in nordul Libanului

Un obuz sirian a cazut, luni, in nordul Libanului, unde s-au inregistrat, de asemenea, tiruri de arma in apropierea unui post al Sigurantei Generale, a afirmat o sursa din cadrul serviciilor de securitate libaneze, transmite AFP. continuă pe Adevărul

Un obuz sirian a cazut pe teritorul Libanului fara sa existe victime

Un obuz provenit din Siria a cazut luni in nordul Libanului, unde s-au auzit si focuri de arma, determinand o extindere a fortelor de securitate libaneze. Localitatea, situata in regiunea de granita Aboudiye pe raul Nahr Kabir, a fost evacuata si nu s-au inregistrat victime, informeaza AFP.

Un obuz sirian a cazut in nordul Libanului

Un obuz sirian a cazut luni in nordul Libanului, locul unde s-au mai inregistrat si tiruri de arma in apropierea unui post al Sigurantei Generale, transmite AFP. Autoritatile transmit ca nu a fost.

Un obuz sirian a cazut in nordul Libanului.

Un obuz sirian a cazut luni in nordul Libanului, unde s-au inregistrat, de asemenea, tiruri de arma in apropierea unui post al Sigurantei Generale, a afirmat o sursa din cadrul serviciilor de securitate libaneze, transmite AFP, potrivit Mediafax. Potrivit sursei citate, nu a fost inregistrata nicio victima, postul din regiunea Aboudiye fiind parasit, iar armata libaneza a inmultit numarul patrulelor din acest sector. Un oficial din localitatea Sheikh Ayache, din aceeasi regiune, a afirmat ca .

Riposta a artileriei turce dupa ce un obuz sirian a cazut in satul Akcakale.

Artileria turca a ripostat, duminica, dupa ce un obuz sirian a cazut in satul Akcakale, in sud-estul Turciei, unde cinci civili au fost ucisi miercuri de tirurile siriene, a anuntat primarul acestei localitati, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Slava Domnului ca nu au fost victime. Artileria turca) a raspuns imediat la tirurile venite din Siria, a subliniat Abdulhakim Ayhan pentru agentia de presa semioficiala Anatolia. Obuzul a cazut in gradina unei cladiri publice, care .

Armata turca a deschis focul asupra Siriei dupa ce un obuz a cazut in curtea unei cladiri publice

Turcia a deschis focul asupra Siriei dupa ce, duminica, un obuz sirian a cazut in satul Akcakale, din sud-estul Turciei, unde cinci civili au fost ucisi miercuri de tirurile siriene. La scurt timp dupa ce.

Conflict TURCIA-SIRIA. Artileria turca riposteaza la obuzul sirian cazut in satul Akcakale

UPDATE 17:30- Armata turca a raspuns cu cel putin 6 focuri de artilerie la obuzul lansat din Siria care a cazut, duminica, in satul Akcakale, din sud-estul Turciei. Nu au fost raportat victime pana la acest.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )