Libnet.ro
UNICEF

23:15

Oculus Rift folosit in scopuri militare pentru a conduce tancurile

Playtech Playtech,
Oculus Rift folosit in scopuri militare pentru a conduce tancurile

Iata ca Oculus Rift ajunge din nou in atentia noastra, cu o noua aplicare ceva mai reala si totusi inovatoare. Oculus Rift este testat de armata norvegiana in scopul conducerii tancurilor cu ajutorul acestuia. Mai exact, armata norvegiana testeaza posibilitatea de a trimite tancurile pe campul de lupta,si de a ajuta soferul sa aiba un unghi de vizibilitate mult mai bun, decat cel oferit de vizorul ingust al tancului. Cel mai bun model este cel din jocuri, Battlefield de exemplu, []. continuă pe Playtech

Oculus Rift varianta retail, confirmat pentru 2015

Oculus Rift este o tehnologie impresionanta, iardezvoltatorii au avut un succes major cu varianta DK1 Development Kit 1). in pofida rezolutiei mai putin ideale si a performantei care lasa putin de dorit a lui Oculus Rift DK1, varianta DK2 vine cu un panou 1080p si cu o imbunatatire semnificativa a timpului de raspuns si a senzorilor de miscare. Multi dintre cei care au incercat varianta a doua spun ca noul hardware este exact ceea ce trebuie. Singura problema cu acest [].

ZeniMax incearca sa dea in judecata Oculus Rift, Oculus raspunde elegant

ZeniMax media este foarte suparata pe Oculus Rift si insinueaza ca John Carmack a plecat din cadrul companiei lor, cu ideile si tehnologia VR. ZeniMax este compania la care a lucrat John Carmack, unul dintre fondatorii proiectului de success Oculus Rift, care a fost recent achizitionat de catre Facebook. ZeniMaxincearca sa dea in judecata Oculus Rift pentru idee sau pentru ceva tehnologii folosite in cadrul proiectului, nu stie nimeni exact pentru ce. Acest lucru nu este neobisnuit in aceasta industrie, [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )