Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cu ce se ocupa Anca Turcasiu, dupa divort. Sfatul de aur primit de la Angela Rusu

Playtech Playtech,
Cu ce se ocupa Anca Turcasiu, dupa divort. Sfatul de aur primit de la Angela Rusu

Solista de muzica populara, Angela Rusu a cantat weekendul trecut intr-un resort exclusivist de pe Litoral, iar evenimentul a fost prezentat de Anca Turcasiu. Angela a radiat pe scena, iar Anca a fost toata numai un zambet, semn ca si-a revenit dupa divortul de Cristian Georgescu. Angela Rusu i-a dat un sfat important. Ce sfat . continuă pe Playtech

Anca Turcasiu, de nerecunoscut dupa divort. Cum arata acum artista

In urma cu o luna, Anca Turcasiu si-a uimit fanii cu anuntul divortului de Cristian Georgescu. Cei doi s-au despartit dupa 22 de ani de casnicie. De curand, poate pentru a uita de suferinta separarii, indragita artista si-a schimbat infatisarea. Iata cum arata acum! Anca Turcasiu, schimbari dupa divort in luna iulie, Anca Turcasiu anunta .

Smiley si Gina Pistol, prinsi de politie pe autostrada. Ce s-a intamplat dupa ce cantaretul a primit amenda

Astazi, dupa cum ati putut citi in articolele noastre, Smiley si Gina Pistol, aflati intr-o relatie de aproape patru ani, vor deveni parinti, lucru dorit de amandoi de ceva vreme. Poate din acest motiv au fost neglijenti pe soselele patriei. Smiley si Gina Pistol, prinsi de politie pe autostrada Poate prinsi in euforia momentului, poate .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )