Libnet.ro
UNICEF

14:30

Oferta din capitala Italiei pentru Chiriches. Se tine Reghe?

Online Sport Online Sport,
Oferta din capitala Italiei pentru Chiriches. Se tine Reghe?

Presa italiana de miercuri anunta ca una dintre echipele de top ale campionatului italian este dispusa sa ofere 6. 5 milioane de euro pentru transferul fundasului stelist Vlad Chiriches. continuă pe Online Sport

Insarcinata in trei luni, Alina Sorescu este rasfatata de Alexandru Ciucu in vacanta din sudul Italiei

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu isi petrec in aceasta perioada o vacanta de vis in sudul Italiei. Artista, insarcinata in trei luni, este rasfatata de renumitul designer cu flori in fiecare dimienata si cu excursii de vis pe coasta Amalfitana. Continue reading .

Am trecut prin infern. Victimele rapitorului din Cleveland vorbesc pentru prima data in public

Trei tinere americane, tinute zece ani in captivitate intr-o casa din Cleveland si eliberate in mai 2013, au vorbit pentru prima data in public, informeaza USA Today. Tinerele Amanda Berry,.

Biserica din Cluj, amendata pentru depasirea nivelului de zgomot maxim admis

Biserica penticostala Betezda din cartierul clujean Manastur a fost amendata de Primaria Cluj-Napoca, la inceputul lunii iunie, dupa ce pe adresa municipalitatii a fost trimisa o sesizare cu privire la faptul ca slujbele ii deranjeaza pe vecini. Pastorul a contestat in instanta amenda, insa deocamdata nu a fost stabilit un termen de judecata, relateaza CityNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )