Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oferta din Europa pentru Florinel Coman

Online Sport Online Sport,
Oferta din Europa pentru Florinel Coman

Gigi Becali a dezvaluit, joi, ca a primit o noua oferta pentru Florinel Coman in afara celei din Statele Unite. continuă pe Online Sport

Americanii anunta ca iminent transferul lui Florinel Coman in MLS

Mutarea momentului in fotbalul romanesc revine in actualitate, dupa ce presa americana anunta ca iminenta trecerea lui Florinel Coman de la FCSB la Orlando City.

S-a dat startul. Aceasta este prima tara din Europa care a redeschis scolile. Reactia furibunda a parintilor: Copiii nostri nu sunt cobai

Danemarca a relaxat incepand de ieri restrictiile de izolare, hotarand sa redeschida scolile si cresele. Aceasta decizie a fost luata ca urmare a scaderii numarului de decese si cazuri de infectare. in ciuda acestei evolutii, parintii copiilor trimisi la scoala nu privesc aceasta decizie cu bratele deschise. Reactia parintilor la decizia de a se redeschide .

Prima tara din Europa in care scolile au inceput din nou

Danemarca este prima tara din Europa care redeschide gradinitele si scolile primare. Elevii vor mentine distanta sociala la intrarea in institutia de invatamant si in sala de curs.

SUPLIMENTUL AUTO KORAY KUVVET, FORD TRUCKS: Romania este cea mai mare piata de export in Europa pentru Ford Trucks

Vanzarile Ford Trucks Romania au crescut cu 42,8%, in 2019 * Ford Trucks si-a mentinut pozitia de lider de piata in segmentul de Vehicule pentru constructii si in zona de Vehicule municipale Reporter: Cum arata industria camioanelor din tara noastra si care este potentialul de crestere? Stefano Albarosa: Anul 2019 a fost unul dificil pentru piata, semnalandu-se o coborare importanta a vanzarilor de vehicule comerciale.

Horoscop de weekend, 18 - 19 aprilie. Cad bani din cer pentru una dintre zodii

Horoscop de weekend, 18 - 19 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru acest weekend.

Mesajul unui medic din Suceava pentru autoritati, dupa acordul MAI-BOR: Saptamana viitoare, cand va avea loc o explozie a cazurilor de imbolnavire si a deceselor, sa nu plangeti si sa nu va plangeti

Un medic de la Spitalul Judetean din Suceava, focarul de infectie al Romaniei, critica dur autoritatile pentru acordul incheiat de Ministerul de Interne cu Biserica pentru a participa la slujba de inviere in diverse forme bizare, ea spunand ca este vorba doar despre un calcul politic. Saptamana viitoare, cand va avea loc o explozie a cazurilor de imbolnavire si, inevitabil, a deceselor, si bolnavii nu vor avea unde sa stea si nici cine sa-i ingrijeasca nu va mai avea, sa nu plangeti si sa nu va plangeti, avertizeaza doctorul.

CORONAVIRUS |Aglomeratie in Piata Obor in ziua in care a fost prelungita oficial starea de urgenta: Varstnicii au iesit in numar mare din case pentru a-si face cumparaturile pentru Paste (FOTO, VIDEO)

Cu mai putin de o saptamana inainte de Pastele ortodox si in plina stare de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus, romanii par sa ignore avertismentele autoritatilor si au iesit in numar mare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3168 seconds )