Libnet.ro
UNICEF

09:15

Oferte pentru cele mai usoare sectiuni din soseaua de viteza. Companii neserioase vor sa construiasca Pitesti-Sibiu

România Liberă România Liberă,
Oferte pentru cele mai usoare sectiuni din soseaua de viteza. Companii neserioase vor sa construiasca Pitesti-Sibiu

Printre cei care au depus oferte pentru constructia sectiunilor 1 si 5 se afla si societati romanesti sau straine care au avut contracte reziliate sau finalizate cu mari intarzieri. continuă pe România Liberă

Companii care au incurcat in trecut CNADNR si CFR vor acum sa construiasca autostrada Pitesti - Sibiu. Oferte pentru cele mai usoare sectiuni din soseaua de viteza

Printre cei care au depus oferte pentru constructia sectiunilor 1 si 5 se afla si societati romanesti sau straine care au avut contracte reziliate sau finalizate cu mari intarzieri.

Top cele mai linistite orase din Romania. Bucurestiul, pe locul 7

Brasovul se afla pe primul loc al oraselor linistite din Romania. Bucurestiul este abia pe locul 7, cele mai neavantajoase cartiere din acest punct de vedere fiind Bucur Obor, Lujerului si Militari.

Noua oferte pentru proiectarea si construirea primilor 13 km din autostrada A1 Sibiu - Pitesti. Vezi care sunt constructorii intrati in cursa

Noua oferte au fost depuse joi pentru proiectarea si executia primei sectiuni a autostrazii A1 Sibiu - Pitesti. Tronsonul lung de 13 km este cuprins intre Sibiu si localitatea Boita de la intrarea in defileul Oltului), are o valoare estimata la circa 167 de milioane de euro si un termen de proiectare si executie de patru ani.

Mesaj dur pentru politicieni, transmis de una dintre cele mai puternice galerii din tara, legat de detinutii eliberati din puscarii si de tragedia Colectiv

Galeria Petrolului Ploiesti, una dintre cele mai puternice din tara, a transmis un mesaj dur politicienilor la ultimul meci al lupilor de pe teren propriu.

Bloomberg: Cum haosul politicilor din Romania ar putea deraia una dintre cele mai incinse economii din UE

O contabila din Bucuresti spune ca de cateva saptamani nu stie ce sa spuna clientilor ei despre ultimele modificari ale sistemului fiscal, scrie Bloomberg, care face o analiza a situatiei economice din Romania. Contabila, Georgiana Oncete, afirma ca in ultimii zece ani, de cand are aceasta afacere, nu a vazut atata confuzie.

Initiativa PNL prin care functionarii publici trimisi in judecata pentru coruptie nu mai sunt suspendati din functie, la vot final in Senat

Initiativa legislativa, depusa la inceputul anului de senatorii PNL Raducu Filipescu si Mircea Cazan, prin care functionarii publici sa nu mai fie suspendati din functie daca sunt trimisi in judecata pentru infractiuni de coruptie si de serviciu, infractiuni care impiedica infaptuirea justitiei, infractiuni de fals si infractiuni contra umanitatii, contra statului sau contra autoritatii se afla luni pe ordinea de zi a Senatului pentru vot final, relateaza News. ro.

Opt oferte pentru constructia lotului 5 al autostrazii Sibiu-Pitesti

Sase asocieri si doua companii au depus oferte pentru proiectarea si constructia lotului 5 al autostrazii Sibiu - Pitesti, cuprins intre Curtea de Arges si Pitesti, valoarea contractului fiind estimata la peste 1,834 miliarde de lei, fara TVA, informeaza, vineri, Ministerul Transporturilor MT).

A lasat Romania pentru Ungaria. Una dintre cele mai promitatoare gimnaste a ales sa concureze pentru tara vecina, la initiativa tatal sau, care e fost fotbalist

Gimnastica romaneasca traverseaza cel mai dificil moment din istoria ei, iar perspectivele nu sunt deloc imbucuratoare.

OFICIAL. Acestea sunt cele mai proaste masini noi pe care le poti cumpara in 2017

O publicatie britanica a realizat un studiu cu privire la cele mai putin fiabile masini noi comercializate in 2017. Concluziile au la baza raspunsurile primite de la peste 14. 200 de proprietari de automobile nu mai vechi de trei ani.

Cele mai eficiente doua secrete anti-imbatranire

Una dintre cele mai frecvente masuri luate atunci cand vine vorba de incetinirea imbatranirii pielii este utilizarea protectiei solare. Cu toate acestea, specialistii sunt de parere ca exista factori mai importanti care pot influenta acest proces.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )