Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oficial BNR pentru toti cei care au card bancar. Ce se intampla acum cu banii din bancomate

Playtech Playtech,
Oficial BNR pentru toti cei care au card bancar. Ce se intampla acum cu banii din bancomate

Apel la calm din partea Bancii Nationale a Romaniei. in contextul temerilor create de raspandirea COVID-19, reprezentantii BNR recomanda oamenilor sa nu isi paraseasca locuintele pentru a merge sa retraga bani de la bancomate. Este lichiditate suficienta pe piata in acest moment, dar nu recomandam nimanui sa se duca la ATM-uri sa scoata bani, a . continuă pe Playtech

Surpriza neasteptata pentru toti cei care au masini pe benzina si motorina. Cat a ajuns sa coste litrul de carburant

Urgenta medicala impusa de pandemie a determinat o scadere a cererii de carburanti fosili, ceea ce a dus la scaderea continua a pretului acestora. O campanie de ieftinire anticipata de specialistii in domeniu. ingrijorari care scad pretul petrolului La inceputul acestei saptamani, in Moldova, zona cu cele mai mici preturi la pompa, un litru de .

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au .

Banca Transilvania a facut acum anuntul oficial! Ce se intampla cu toti clientii care au card de credit

Criza mondiala sanitara a facut ca reprezentantii Bancii Transilvania sa-si anunte toti clientii care detin carduri de credit ca extind perioada de gratie a platii aferente acestora. Banca Transilvania extinde perioada de gratie a platii cardurilor de credit Acestia au comunicat intr-un mesaj transmis clientilor care detin astfel de carduri urmatoarele:Dorim sa te scutim de .

Starea de urgenta. Gabriela Firea, anuntul pentru toti bucurestenii. Se intampla acum cu STB

Gabriela Firea a facut, astazi, un anunt pentru toti bucurestenii care sunt nevoiti sa calatoreasca in continuare cu transportul in comun. Masurile se vor pune in aplicare incepand de joi dimineata. STB Gabriela Firea a facut un anunt pentru toti bucurestenii Pentru a lupta cu virusul COVID-19, STB SA a inceput din data de .

Prioritatea BNR care priveste toti romanii care au conturi si card bancar. Ce trebuie facut acum

In ultima saptamana s-a discutat destul de serios ca ratele romanilor sa fie amanate. Cateva banci au facut demersuri in acest sens. BNR, prin consilierul Adrian Vasilescu, a comentat.

Curs valutar BNR, 18 martie 2020. Care sunt cotatiile de azi

BNR va emite noul curs valutar miercuri, 18 martie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR miercuri, 18 martie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valoarea monedelor lumii miercuri, 18 martie 2020. Data .

Curs valutar BNR pentru marti, 17 martie. Cat este Euro, dupa recordul inregistrat ieri

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs valutar. Care sunt valorile monedelor de circulatie internationala pentru azi, 17 martie? Recordul de ieri a socat pe toata lumea. Curs valutar BNR pentru marti, 17 martie Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar pentru azi, 17 martie. Noile valori ale .

Curs valutar BNR pentru luni, 16 martie. Ce se intampla cu euro si dolarul

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs valutar. Iata care este valoarea monedelor internationale! Ce se schimba fata de cursul precedent? Cura valutar BNR pentru luni, 16 martie Euro a crescut considerabil, arata vechea informare indicata de Banca Nationala a Romaniei. Un euro a avut in cursul precedent valoarea de .

Arafat face anuntul pentru toti medicii rezidenti. Ce trebuie sa faca acestia acum

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat ca medicii rezidenti dar si studentii si elevii care activeaza in regim de voluntariat vor fi redistribuiti, incepand de astazi, pentru a venit in ajutorul personalului medical din spitale si serviciile de urgenta. Anunt pentru toti medicii rezidenti Medicii rezidenti de la urgente, anestezie, terapie .

Maria Grapini, avertisment pentru toti romanii! Statele vor ramane dezechilibrate Ce spune despre Klaus Iohannis

Europarlamentarul Maria Grapini i-a adresat o scrisoare premierului Ludovic Orban, in care ii propune acestuia masuri urgente pe care trebuie sa le ia guvernul, in contextul pandemiei de Covid-19. Ce a cerut Grapini Guvernului Romaniei Grapini a avut aceasta initiativa, in contextul in care IMM-urile sunt cele care au de suferit cel mai mult de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )