Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prioritatea BNR care priveste toti romanii care au conturi si card bancar. Ce trebuie facut acum

Playtech Playtech,
Prioritatea BNR care priveste toti romanii care au conturi si card bancar. Ce trebuie facut acum

In ultima saptamana s-a discutat destul de serios ca ratele romanilor sa fie amanate. Cateva banci au facut demersuri in acest sens. BNR, prin consilierul Adrian Vasilescu, a comentat. continuă pe Playtech

Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus. Ce sa faci in aceste 5 situatii

Grupul de Analiza a facut recomandari in ceea ce priveste pandemia din Romania. Acestea sunt luate in considerare in mai multe cazuri. Mai ales atunci cand se intra in contact cu o persoana aflata in izolare. Recomandari pentru toti romanii, in plina criza coronavirus Deoarece Romania a devenit o tara din ce in ce mai .

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au .

Carmen Galin, decizia fara precedent care i-a schimbat viata. Toti romanii o iubeau

Teatrul din Romania este din nou in doliu, dupa ce actrita Carmen Galin a murit pe data de 13 octombrie, cu doar o zi inainte de a implini varsta de 74 de ani. Se retrasese din lumina reflectoarelor, decizie care a lasat cu gura cascata intreaga audienta. Carmen Galin a luat in 1995 o decizia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )