Libnet.ro
UNICEF

19:00

Oficial UE: Grecia are nevoie de noi imprumuturi pentru evita falimentul

B1 B1,
Oficial UE: Grecia are nevoie de noi imprumuturi pentru evita falimentul

Grecia are nevoie de noi imprumuturi pentru a nu intra in faliment, a avertizat marti seful ministrilor de Finante din zona euro, Jeroen Dijsselbloem, scrie Agerpres. Guvernul elen a pariat ca daca va negocia. continuă pe B1

Seful ministrilor de Finante din zona euro avertizeaza: Grecia are nevoie de noi imprumuturi pentru a nu intra in faliment

Decizia premierului elen Alexis Tsipras de a modifica componenta echipei de negociatori cu Eurogrupul nu va fi suficienta pentru rezolvarea impasului dintre Grecia si creditorii sai, iar Atena va avea nevoie de.

Grecia are nevoie de 4 miliarde euro in luna mai pentru a-si acoperi obligatiile

Ministrii de finante ai zonei euro: Grecia nu va primi bani pana nu prezinta un plan complet de reforme Ministrul adjunct de Finante al Greciei, Dimitris Mardas, a declarat vineri ca statul va avea nevoie in luna mai de 4 miliarde de euro pentru a-si acoperi in totalitate obligatiile, informeaza agentia EFE. in declaratiile pentru televiziunea privata Skai, Mardas a mentionat ca, pana in prezent, tara a strans deja 160 milioane euro ca urmare a unui act normativ care obliga entitatile publice, cu exceptia caselor de pensii, sa imprumute statului - prin intermediul bancii Greciei - rezervele lichide, masura care a provocat furia reprezentantilor municipalitatilor. Executivul elen spera sa obtina prin aceasta masura pana la 2,5 miliarde de euro.

Merkel: Europa are nevoie de un nou sistem pentru solicitantii de azil

Europa are nevoie de un nou sistem pentru solicitantii de azil, fata de actualele reguli, cunoscute ca Regulamentul Dublin, a declarat vineri cancelarul german Angela Merkel, relateaza Reuters.

Merkel: Europa are nevoie de un nou sistem pentru solicitantii de azil

Europa are nevoie de un nou sistem pentru solicitantii de azil, fata de actualele reguli, cunoscute ca Regulamentul Dublin, a declarat vineri cancelarul german Angela Merkel, relateaza Reuters.

Angela Filote, seful Reprezentantei Comisiei Europene: In Romania te simti pus la colt daca nu fumezi. Legea nu este buna si are nevoie de revizuire

Aplicarea legii privind prevenirea si combaterea efectelor fumatului se face de ochii lumii in Romania, a afirmat seful Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti. Angela Filote spera ca, pana la sfarsitul lui 2015, Romania sa nu mai faca parte din grupul rusinos de patru state UE care nu aplica recomandarile Comisiei Europene in acest domeniu. Declaratia a fost facuta in timpul unei dezbateri in Camera Deputatilor pe marginea proiectului noii legi a fumatului. Profesorul Florin Mihaltan, presedintele Societatii Romane de Pneumologie, a subliniat ca interzicerea fumatului in spatiile publice din Spania a dus la reducerea cazurilor de copii cu crize de astm. Initiatorii legii propun adoptarea ei pana pe 31 mai 2015.

Ministrul elen de Interne sustine ca ar putea exista noi alegeri pentru a permite poporului sa se pronunte asupra politicii guvernului stangii radicale

Ministrul elen de Interne declara ca daca este necesar ar putea avea loc noi alegeri in Grecia. Acesta sustine ca in acest fel ar putea permite poporului sa se pronunte asupra politicii guvernului stangii.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )