Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un ofiter de la Directia de Pasapoarte a fost gasit incompatibil dupa ce ar fi ocupat, simultan, mai multe functii

Adevărul Adevărul,
Un ofiter de la Directia de Pasapoarte a fost gasit incompatibil dupa ce ar fi ocupat, simultan, mai multe functii

Ofiterul Alisa Anda Gheorghe de la Directia Generala de Pasapoarte din Ministerul Afacerilor Interne MAI) a fost declarata incompatibila de Agentia Nationala de Integritate ANI) dupa ce ar fi ocupat, simultan, mai multe functii. continuă pe Adevărul

Valentin Nicolau, fostmembru in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune, a fost gasit incompatibil

Valentin Nicolau, fost membru in Consiliul de Administratie CA) al Societatii Romane de Televiziune SRTv), a fost gasit in incompatibilitate de Agentia Nationala de Integritate ANI), intrucat a ocupat simultan functiile de administrator si de director in cadrul editurii Nemira.

Fostul manager de la Marie Curie, Gabriel Smarandache, gasit incompatibil de ANI. ...

Fostul manager al Spitalului Marie Curie Bucuresti, medicul Gabriel Smarandache, care si-a recastigat postul printr-o decizie definitiva a instantei, fara a fi repus insa in functie, a fost gasit incompatibil de catre ANI, decizie pe care el o considera nefondata, precizand ca o va contesta, conform Mediafax. Agentia Nationala de Integritate ANI) sustine ca Smarandache a fost in incompatibilitate din 9 octombrie 2009, data numirii in functia de manager interimar la Marie Curie, pana la 2 .

Procuror al Parchetului din Ilfov, gasit incompatibil de ANI

Procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Ifov, Mihnea Constantin Nicolaescu, a fost gasit incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate ANI). Nicolaescu este acuzat ca, in perioada mai 2004 -.

Un nou-nascut a fost gasit abandonat intr-o scara de bloc din Braila

Un nou-nascut a fost gasit abandonat intr-o scara de bloc din Braila. Este vorba despre o fetita, care cantareste 2. 200 kg. Cel mai probabil, copilul a fost nascut acasa iar cordonul ombilical a fost taiat.

Vaslui: Un barbat a fost gasit mort intr-o ferma, fiind injunghiat de peste 20 de ori in fata si in gat

Un barbat in varsta de 55 ani din judetul Vaslui a fost gasit mort, miercuri, fiind injunghiat de peste 20 de ori la nivelul fetei si al gatului, relateaza Mediafax. Potrivit anchetatorilor, cadavrul.

Valentin Nicolau, fost membru in CA al TVR, gasit incompatibil.

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca Valentin Nicolau, fost membru in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune, a fost in stare de incompatibilitate. Valentin Nicolau s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 26 iunie 2012 - 12 decembrie 2013, intrucat, simultan cu functia de membru in Consiliul de Administratie al S. , a detinut si functiile de administrator si director in cadrul S. Citeste si: Stelian Tanase s-a .

ANI: Membru al Comitetului director al SRR, gasit incompatibil si cu fals in declaratii

Maria Pintilie, membru in Comitetul Director al Societatii Romane de Radiodifuziune SRR), a fost gasita in incompatibilitate de catre Agentia Nationala de Integritate ANI), fiind si administrator al unei.

Un proiectil armat a fost gasit pe malul Bacului, in Chisinau

Salvatorii de la Situatii Exceptionale au fost alertati de politisti, care le-au spus ca in albia raului Bac, in dreptul strazii Albisoara 77, se afla un proiectil neexplodat.

Un bebelus a murit, iar o femeie a fost grav ranita, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal la intrarea in Timisoara

Un bebelus de sase luni a murit, iar mama sa se afla in stare grava dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit frontal cu o alta care a intrat pe contrasens, relateaza Evenimentul Zilei. Soferul unui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )