Libnet.ro
UNICEF

06:31

Ofiterul acoperit de la Realitatea TV. Rares Bogdan raspunde acuzatiilor lui Victor Ponta

România Liberă România Liberă,
Ofiterul acoperit de la Realitatea TV. Rares Bogdan raspunde acuzatiilor lui Victor Ponta

Jurnalistul Rares Bogdan a respins categoric, marti seara, acuzatiile premierului Victor Ponta care a sustinut ca jurnalistul de la Realitatea TV este ofiter sub acoperire. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: M-am dus in concediu pe banii mei, nu pe banii Guvernului. / Ati pandit note de plata, avion privat. Nu beau whisky, poate alti presedinti. / Dupa deconspirarea lui Turcescu, Rares Bogdan, ofiter acoperit, se ocupa de aceste lucruri

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca a fost in concediu in Dubai pe banii lui, nu pe banii Guvernului. Premierul a sustinut ca Toate minciunile pe care le-ati auzit - note de plata, ati stat sa panditi avionul privat care vine din luna. Toti cei care ma cunosc de 40 de ani stiu ca nu beau whisky, poate alti presedinti. Ponta a lansat si un atac la jurnalistul Rares Bogdan de la Realitatea Tv, care a publicat duminica, pe pagina sa de Facebook, presupusa nota de plata achitata de premier intr-o noapte intr-un clux de lux din Dubai, in valoare de 2. 690 de euro, echivalentul a peste 11. 900 RON: De cand domnul Turcescu s-a deconspirat, a ramas domnul Rares Bogdan, ofiter acoperit, care se ocupa de aceste lucruri.

Jurnalistul Rares Bogdan publica pe Facebook presupusa nota de plata a lui Victor Ponta la clubul din Dubai, in valoare de peste 11.900 RON

Jurnalistul Rares Bogdan a publicat duminica, pe Facebook, presupusa nota de plata a lui Victor Ponta la clubul de lux din Dubai unde ar fi fost surprins impreuna cu deputatul PSD si omul de afaceri Sebastian Ghita. Sub titlul Diaspora se razbuna! Un roman din Dubai. , Rares Bogdan a publicat presupusa nota de plata a primului ministru, precum si un text trimis de un roman din Dubai. Realitatea Tv a anuntat, sambata, ca Victor Ponta si Sebastian Ghita sunt in vacanta in Dubai, ei fiind surprinsi impreuna, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un clux exclusivist din Dubai. Valoarea presupusei note platite de premier intr-o noapte in club se ridica la aproximativ 2. 690 de euro, echivalentul a peste 11.

Ponta: De cand Turcescu s-a deconspirat, a ramas Rares Bogdan, ofiter acoperit

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, la Parlament, despre informatiile aparute in presa privind vacanta sa in Dubai, ca de cand domnul Turcescu s-a deconspirat, a ramas doar domnul Rares Bogdan, ofiter acoperit, care prezinta aceste lucruri, potrivit surselor din presa.

Ponta: De cand Turcescu s-a deconspirat, a ramas Rares Bogdan, ofiter acoperit

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Parlament, in contextul informatiilor privind vizita sa in Dubai, ca de cand domnul Turcescu s-a deconspirat, a ramas doar domnul Rares Bogdan, ofiter acoperit, care prezinta aceste lucruri.

Ponta: De cand Turcescu s-a deconspirat, a ramas doar Rares Bogdan ofiter acoperit

Dupa ce Robert Turcescu s-a deconspirat, a mai ramas doar Rares Bogdan ofiter sub acoprire, spune Victor Ponta. Premierul a avut un schimb dur de replici cu jurnalistul dupa scenariile vehiculate de acesta despre.

Rares Bogdan a publicat pe Facebook nota de plata a premierului Ponta, de la un club din Dubai

Jurnalistul Rares Bogdan a publicat duminica, pe contul sau de Facebook, nota de plata a premierului Victor Ponta, de la clubul Cavalli din Dubai.

Nota de plata a premierului Ponta, la un club de fite din Dubai, publicata pe pagina de Facebook a lui Rares Bogdan

Jurnalistul Rares Bogdan a publicat duminica, pe contul sau de Facebook, nota de plata a premierului Victor Ponta, de la clubul Cavalli din Dubai.

Realitatea TV: Ponta se afla in Dubai, unde a fost cu Sebastian Ghita intr-un club de lux

Premierul Victor Ponta se afla in Dubai impreuna cu omul de afaceri Sebastian Ghita, deputat PSD, transmite postul de televiziune Realitatea TV, care prezinta o fotografie cu cei doi, imagine ce ii arata pe cei doi intr-un club exclusivist, potrivit jurnalistilor postului TV.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )