Libnet.ro
UNICEF

12:45

Olanda ar putea legaliza eutanasierea pentru cei care simt ca viata lor s-a terminat

Playtech Playtech,
Olanda ar putea legaliza eutanasierea pentru cei care simt ca viata lor s-a terminat

Suicidul asistat e un subiect care starneste numeroase controversede ordin etic. Olanda a fost prima tara care a decis sa legalizeze eutanasierea umana, in 2002. Acum, guvernul olandez ar putea duce lucrurile cu un pas mai departe. Daca decizia din 2002 prevedea ca doar persoanele care sufereau de boli in faza terminala si dureri de []. continuă pe Playtech

Olanda vrea sa legalizeze sinuciderea asistata pentru cei care simt ca viata este completa

Guvernul olandez intentioneaza sa elaboreze o lege care ar legaliza sinuciderea asistata pentru oamenii care simt ca au terminat viata, dar care nu sunt neaparat bolnavi in faza terminala, transmite The Guardian.

Aceasta aplicatie de dating e pentru cei care vor o relatie serioasa

The Dating Apocalypse from Hinge on Vimeo. in cazul in care nu te-ai indentificat niciodata cu Tinder sau cu alte aplicatii de fast dating similare, Hinge s-ar putea sa iti placa. Daca arunci o privire de ansamblu asupra peisajului aplicatiilor si serviciilor de dating, piata e destul de fragmentata. intr-o extrema avem aplicatiile din gama [].

Olanda ar putea legaliza sinuciderea asistata pentru oricine crede ca nu mai are pentru ce sa traiasca. Guvernul lucreaza la un astfel de proiect de lege

Guvernul olandez intentioneaza sa propuna un proiect de lege care ar legaliza sinuciderea asistata in cazul persoanelor care simt ca viata lor s-a terminat, fara a fi neaparat bolnave, scrie The Guardian. Olanda a fost prima tara care a legalizat eutanasierea, in 2002, dar numai pentru pacienti care nu au nici o speranta de vindecare si sufera de dureri insuportabile.

Noua sefa a iCCJ, Cristina Tarcea: Nu sunt de acord cu afirmatia ca judecatorii si-au pierdut statutul real de infaptuitori ai justitiei. Uneori cei care tac au mai multa forta decat cei vocali

Judecatoarea Cristina Tarcea, noul presedinte al inaltei Cirti de Casatie si Justitie, a vorbit, intr-un interviu acordat pentru Q Magazine, despre sistemul judiciar din Romania, problema.

Avertisment pentru romanii care au centrale termice de apartament

Centralele de apartament nu sunt o solutie viabila pe termen lung din cauza noxelor pe care acestea le emit si a pretului gazului care ar putea sa creasca in viitor, potrivit lui Cristian Parvan,.

Rusia si Turcia au semnat acordul pentru gazoductul care va transporta gaze naturale in Europa pe sub Marea Neagra

Alexander Novak, Ministrul rus al Energiei si omologul sau din Turcia, Berat Albayrak, au semnat un acord bilateral pentru constructia conductei submarine Turkish Stream, care va transporta gaze naturale rusesti.

Surpriza mare pentru romanul care traverseaza Americile pe bicicleta. A ajuns in tara in care a primit un teanc de bani, pentru 150 de dolari!

Radu Paltineanu, romanul care traverseaza Americile pe bicicleta, in cadrul proiectului cycletheamericas, a avut parte de o surpriza cand a ajuns in Venezuela, tara cu cea mai mare rata a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )