Libnet.ro
UNICEF

14:15

Aceasta aplicatie de dating e pentru cei care vor o relatie serioasa

Playtech Playtech,
Aceasta aplicatie de dating e pentru cei care vor o relatie serioasa

The Dating Apocalypse from Hinge on Vimeo. in cazul in care nu te-ai indentificat niciodata cu Tinder sau cu alte aplicatii de fast dating similare, Hinge s-ar putea sa iti placa. Daca arunci o privire de ansamblu asupra peisajului aplicatiilor si serviciilor de dating, piata e destul de fragmentata. intr-o extrema avem aplicatiile din gama []. continuă pe Playtech

PROIECT Cei care vor sa devina magistrati vor fi supusi unor teste psihologice

Ministerul Justitiei vrea sa-i supuna unui test psihologic pe cei care au absolvit cursurile Institutului National al Magistraturii si care isi doresc sa devina judecatori sau procurori. Acestia vor fi nevoiti sa sustina si un examen de verifcicare al cunostintelor, potrivit unui proiect pus in dezbatere.

Ministrul Economiei, despre proiectul privind conversia creditelor: Cei care au luat credite in lei si au platit la timp sunt defavorizati

Ministrul Economiei, Costin Borc a scris pe pagina sa de facebook ca cei care au luat credite in lei si au platit la timp sunt nedreptatiti in fata celor care au o voce mai puternica. Ieri.

Eroul zilei: Voluntar pentru cei mai putin norocosi. Povestea Andreei Surghie

Andreea Surghie, membru al Fundatiei Mereu Aproape, se lupta zi de zi sa faca viata mai frumoasa pentru cei mai putin norocosi. Este managerul campaniei Schimba o viata si primul mare pas.

Facebook Events este cea mai noua aplicatie pentru cei activi social

Cei de la Facebook au un portofoliu de aplicatii mobile destul de stufos, mai ales pe iPhone, iar cel mai recent exemplu are loc poarta numele de Facebook Events. Facebook face deseori experimente. O serie de functii noi sunt lansate pentru un public restrans inainte de a putea fi experimentate de catre persoane de pe [].

Facebook Events este cea mai noua aplicatie pentru cei activi din punct de vedere social

Cei de la Facebook au un portofoliu de aplicatii mobile destul de stufos, mai ales pe iPhone, iar cel mai recent exemplu are loc poarta numele de Facebook Events. Facebook face deseori experimente. O serie de functii noi sunt lansate pentru un public restrans inainte de a putea fi experimentate de catre persoane de pe [].

Noua sefa a iCCJ, Cristina Tarcea: Nu sunt de acord cu afirmatia ca judecatorii si-au pierdut statutul real de infaptuitori ai justitiei. Uneori cei care tac au mai multa forta decat cei vocali

Judecatoarea Cristina Tarcea, noul presedinte al inaltei Cirti de Casatie si Justitie, a vorbit, intr-un interviu acordat pentru Q Magazine, despre sistemul judiciar din Romania, problema.

Controalele excesive de dupa deschiderea dosarului Gigina nu au fost abuzuri, ci poate lacune in proceduri speculate de cei care le aplica, este concluzia Corpului de Control al Premierului

Controlul dispus de Dacian Ciolos la Inspectoratul General al Politiei Romane, dupa ce ofiterii Serviciului Omoruri din Politia Capitalei s-au plans ca sunt tinta unor controale fara precedent, s-a finalizat cu un raport in care se sustine ca nu poate fi vorba de abuzuri ci mai degraba de lacune in proceduri. Ofiterii i-au sesizat premierului ca aceste controale au inceput dupa deschiderea dosarului penal pe numele fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, pentru folosirea abuziva a coloanei oficiale in seara in care politistul Bogdan Gigina a murit, scrie Digi24.

Ionut, Nicusor, Nicoleta, hmm... Ionut. Sunt multi, va dati seama. Mai sunt eu in stare?. O noua provocare pentru parintele care nu stie cati copii are. De data aceasta a fost intrebat despre numele lor (VIDEO)

O noua provocare! Barbatul din Navodari, care a devenit vedeta pe Internet dupa ce a uitat cati copii are acasa, socheaza din nou. Omul a fost intrebat de aceasta data daca stie numele.

Este oficial. Care sunt romanii care vor beneficia de conversia creditelor in franci

Pentru a putea converti creditele din franci elvetieni in lei, la cursul istoric, debitorii vor trebui sa aiba un grad de indatorare mai mare de 50%, au decis astazi deputatii din comisiile Juridica.

Fondurile suplimentare alocate pentru Prima casa vor fi puse la dispozitia bancilor

Ministerul Finantelor Publice a aprobat alocarea pe banci a celor 500 de milioane de lei, suma totala cu care a fost suplimentat plafonul de garantii pentru programul Prima Casa, fondurile urmand sa fie disponibile finantatorilor de maine, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )