Libnet.ro
UNICEF

16:45

Olanda vrea sa legalizeze sinuciderea asistata pentru cei care simt ca viata este completa

Adevărul Adevărul,
Olanda vrea sa legalizeze sinuciderea asistata pentru cei care simt ca viata este completa

Guvernul olandez intentioneaza sa elaboreze o lege care ar legaliza sinuciderea asistata pentru oamenii care simt ca au terminat viata, dar care nu sunt neaparat bolnavi in faza terminala, transmite The Guardian. continuă pe Adevărul

Olanda ar putea legaliza sinuciderea asistata pentru oricine crede ca nu mai are pentru ce sa traiasca. Guvernul lucreaza la un astfel de proiect de lege

Guvernul olandez intentioneaza sa propuna un proiect de lege care ar legaliza sinuciderea asistata in cazul persoanelor care simt ca viata lor s-a terminat, fara a fi neaparat bolnave, scrie The Guardian. Olanda a fost prima tara care a legalizat eutanasierea, in 2002, dar numai pentru pacienti care nu au nici o speranta de vindecare si sufera de dureri insuportabile.

Aceasta aplicatie de dating e pentru cei care vor o relatie serioasa

The Dating Apocalypse from Hinge on Vimeo. in cazul in care nu te-ai indentificat niciodata cu Tinder sau cu alte aplicatii de fast dating similare, Hinge s-ar putea sa iti placa. Daca arunci o privire de ansamblu asupra peisajului aplicatiilor si serviciilor de dating, piata e destul de fragmentata. intr-o extrema avem aplicatiile din gama [].

Ministrul Economiei, despre proiectul privind conversia creditelor: Cei care au luat credite in lei si au platit la timp sunt defavorizati

Ministrul Economiei, Costin Borc a scris pe pagina sa de facebook ca cei care au luat credite in lei si au platit la timp sunt nedreptatiti in fata celor care au o voce mai puternica. Ieri.

Eroul zilei: Voluntar pentru cei mai putin norocosi. Povestea Andreei Surghie

Andreea Surghie, membru al Fundatiei Mereu Aproape, se lupta zi de zi sa faca viata mai frumoasa pentru cei mai putin norocosi. Este managerul campaniei Schimba o viata si primul mare pas.

Noua sefa a iCCJ, Cristina Tarcea: Nu sunt de acord cu afirmatia ca judecatorii si-au pierdut statutul real de infaptuitori ai justitiei. Uneori cei care tac au mai multa forta decat cei vocali

Judecatoarea Cristina Tarcea, noul presedinte al inaltei Cirti de Casatie si Justitie, a vorbit, intr-un interviu acordat pentru Q Magazine, despre sistemul judiciar din Romania, problema.

Controalele excesive de dupa deschiderea dosarului Gigina nu au fost abuzuri, ci poate lacune in proceduri speculate de cei care le aplica, este concluzia Corpului de Control al Premierului

Controlul dispus de Dacian Ciolos la Inspectoratul General al Politiei Romane, dupa ce ofiterii Serviciului Omoruri din Politia Capitalei s-au plans ca sunt tinta unor controale fara precedent, s-a finalizat cu un raport in care se sustine ca nu poate fi vorba de abuzuri ci mai degraba de lacune in proceduri. Ofiterii i-au sesizat premierului ca aceste controale au inceput dupa deschiderea dosarului penal pe numele fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, pentru folosirea abuziva a coloanei oficiale in seara in care politistul Bogdan Gigina a murit, scrie Digi24.

Facebook Events este cea mai noua aplicatie pentru cei activi social

Cei de la Facebook au un portofoliu de aplicatii mobile destul de stufos, mai ales pe iPhone, iar cel mai recent exemplu are loc poarta numele de Facebook Events. Facebook face deseori experimente. O serie de functii noi sunt lansate pentru un public restrans inainte de a putea fi experimentate de catre persoane de pe [].

Facebook Events este cea mai noua aplicatie pentru cei activi din punct de vedere social

Cei de la Facebook au un portofoliu de aplicatii mobile destul de stufos, mai ales pe iPhone, iar cel mai recent exemplu are loc poarta numele de Facebook Events. Facebook face deseori experimente. O serie de functii noi sunt lansate pentru un public restrans inainte de a putea fi experimentate de catre persoane de pe [].

Rusia si Turcia au semnat acordul pentru gazoductul care va transporta gaze naturale in Europa pe sub Marea Neagra

Alexander Novak, Ministrul rus al Energiei si omologul sau din Turcia, Berat Albayrak, au semnat un acord bilateral pentru constructia conductei submarine Turkish Stream, care va transporta gaze naturale rusesti.

Surpriza mare pentru romanul care traverseaza Americile pe bicicleta. A ajuns in tara in care a primit un teanc de bani, pentru 150 de dolari!

Radu Paltineanu, romanul care traverseaza Americile pe bicicleta, in cadrul proiectului cycletheamericas, a avut parte de o surpriza cand a ajuns in Venezuela, tara cu cea mai mare rata a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )