Libnet.ro
UNICEF

05:30

Olguta Vasilescu, dupa adoptarea motiunii de cenzura: Am avut un vot peste chiar si fara minoritati

B1 B1,
Olguta Vasilescu, dupa adoptarea motiunii de cenzura: Am avut un vot peste chiar si fara minoritati

Lia Olguta Vasilescu a declarat miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura, ca PSD a avut cu un vot favorabil in plus, chiar si fara partidele minoritare. La intrebarea care viza masura. continuă pe B1

Lia Olguta Vasilescu, dupa votul motiunii: PSD a avut un vot favorabil chiar si fara minoritati

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura, ca PSD a avut un vot favorabil chiar si fara minoritati. intrebata daca votul minoritatilor a salvat.

Olguta Vasilescu despre votul la motiunea de cenzura: Am avut un vot peste chiar si fara minoritati

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura, ca PSD a avut un vot favorabil chiar si fara minoritati, relateaza Agerpres.

Mesajul administratiei prezidentiale dupa rezultatul motiunii de cenzura

Administratia prezidentiala a facut declaratii imediat dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata de Parlament. Presedintele Romaniei a fost informat despre adoptarea motiunii de cenzura si.

Reactii dupa motiunea de cenzura: in acest moment, domnul Dragnea este PSD. Are toata puterea!

Deputatul Victor Ponta a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura, ca acum liderul PSD Liviu Dragnea are toata puterea si l-a sfatuit sa o foloseasca mai bine decat.

Olguta Vasilescu: Va avea loc o discutie cu colegii care nu au votat motiunea de cenzura

Lia Olguta Vasilescu a declarat, miercuri, ca in interiorul PSD va avea loc o discutie legata cu cei care nu au venit la votarea motiunii de cenzura sau cei care au votat impotriva ei pentru a se.

Ciolos: Prin adoptarea motiunii de azi, PSD si ALDE au recunoscut oficial, prin vot, ca nu au capacitatea sa guverneze tara

Prin adoptarea motiunii de azi, PSD si ALDE au recunoscut oficial, prin vot, ca nu au capacitatea sa guverneze tara. Demiterea lui Sorin Grindeanu este o premiera europeana, imposibil de explicat oricarui partener strain, scrie Dacian Ciolos pe Facebook.

Prin adoptarea motiunii, PSD si ALDE au recunoscut oficial ca NU au capacitatea sa guverneze tara

Prin adoptarea motiunii de azi, PSD si ALDE au recunoscut oficial, prin vot, ca nu au capacitatea sa guverneze tara, este de parere fostul premier tehnocrat Dacian Ciolos. Demiterea lui Sorin Grindeanu.

Anunt de la USR dupa votul motiunii de cenzura din Parlament

Biroul National al Uniunii Salvati Romania USR) se va intruni miercuri, la ora 18,00, in contextul in care motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu a fost adoptata in.

Cabinetul Grindeanu devine Guvern interimar. Ce se intampla dupa trecerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului

Motiunea de cenzura a fost adoptata cu 241 de voturi pentru si 10 voturi impotriva, anuntul fiind facut oficial de la tribuna Parlamentului, in aplauzele salii. Pentru ca.

Olguta Vasilescu, despre preluarea functie de prim-ministru: Nu ma intereseaza subiectul

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat miercuri, la Romania TV, ca nu este interesata de functia de prim-ministru, PSD avand suficiente persoane care pot ocupa aceasta functie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )