Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lia Olguta Vasilescu, dupa votul motiunii: PSD a avut un vot favorabil chiar si fara minoritati

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu, dupa votul motiunii: PSD a avut un vot favorabil chiar si fara minoritati

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura, ca PSD a avut un vot favorabil chiar si fara minoritati. intrebata daca votul minoritatilor a salvat. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu, dupa adoptarea motiunii de cenzura: Am avut un vot peste chiar si fara minoritati

Lia Olguta Vasilescu a declarat miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura, ca PSD a avut cu un vot favorabil in plus, chiar si fara partidele minoritare. La intrebarea care viza masura.

Olguta Vasilescu despre votul la motiunea de cenzura: Am avut un vot peste chiar si fara minoritati

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura, ca PSD a avut un vot favorabil chiar si fara minoritati, relateaza Agerpres.

Lia Olguta Vasilescu: Ne retragem demisiile si asiguram interimatul la conducerea ministerelor

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat miercuri seara, intr-o emisiune televizata, ca este foarte probabil ca fostii ministri din Guvernul Grindeanu sa-si retraga demisiile si sa asigure interimatul pana la numirea noului guvern.

Lia Olguta Vasilescu: Cred ca toti ministrii or sa-si retraga demisiile pentru a asigura interimatul

Ministrul demisionar al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat miercuri seara, la Romania TV, ca membrii cabinetului Grindeanu isi vor retrage demisiile depuse anterior pentru a asigura functionarea Guvernului pana la momentul in care un nou cabinet va fi instalat.

Lia Olguta Vasilescu reia atacul la adresa lui Sorin Grindeanu: La inceputul lui mai, ne-am dat seama ca programul de guvernare este aproape blocat

Mai multe proiecte ale ministrilor demisionari din Guvernul Grindeanu au ramas blocate la premier, in conditiile in care a existat un blocaj inca de la inceputul lunii mai, a declarat duminica, la Craiova, Lia Olguta Vasilescu .

Ludovic Orban, dupa votul motiunii: Am scapat de o gasca din PSD, trebuie sa scapam si de cealalta

Ludovic Orban a declarat dupa votul motiunii ca parlamentarii liberali s-au tinut de cuvant si nu au votat. Totodata, presedintele PNL sustine ca odata cu acest vot s-a scapat de o gasca din.

Guvernul Grindeanu demis. Victor Ponta, dupa votul motiunii: Puterea e la Liviu Dragnea. Sper sa o foloseasca mai bine

Victor Ponta a declarat dupa votul motiunii ca Liviu Dragnea are acum toata puterea si ca spera ca acesta sa o foloseasca mai bine. Acum puterea e la Liviu Dragnea. Sper sa o foloseasca mai bine dec.

Guvernul Grindeanu demis. Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna, dupa votul motiunii: O zi bizara pentru democratie

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna considera ca ziua in care Guvernul Grindeanu a fost demis printr-o motiune de cenzura a PSD a fost una bizara pentru democratie. Bon, ne-am.

Imaginea momentului, dupa votul motiunii

Daca in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, in banca destinata membrilor Guvernului se afla premierul Sorin Grindeanu, ministrul Comunicatiilor, Augustin Jianu, si secretarul general al Guvernului,.

Imaginea momentului, dupa votul motiunii (VIDEO)

Daca in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, in banca destinata membrilor Guvernului se afla premierul Sorin Grindeanu, ministrul Comunicatiilor, Augustin Jianu, si secretarul general al Guvernului,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )