Libnet.ro
UNICEF

23:30

Olimpicii in Astronomie din Alba: povesti de succes finalizate cu studii si munca in strainatate

Adevărul Adevărul,
Olimpicii in Astronomie din Alba: povesti de succes finalizate cu studii si munca in strainatate

Scolile din Alba ofera de cativa ani elevi superdotati in domeniul astronomiei. Elevi de la scoli din judet au obtinut medalii dintre cele mai stralucitoare la olimpiade international la aceasta materie. Primul care a iesit spectaculos in evidenta a fost Vilmos Ioo de la Colegiul National Inochentie Micu Clain din Blaj, in 2007. Performanta acestuia a fost urmata in 2013 de Malina Rosca din Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Consilierul din Alba care a propus sterilizarea femeilor rome, amendat cu 8.000 de lei pentru discriminare, de CNCD

Propunerea unui consilier local din Alba Iulia, de a steriliza femeile de etnie roma, i-a adus o amenda de 8. 000 de lei. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a considera deplasata propunerea lui.

Seful Brigazii anti-criminalitate din Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv, joi seara, pentru 29 de zile, in baza unei decizii a Curtii de Apel Alba Iulia, care a admis propunerea procurorilor DIICOT, acesta fiind acuzat ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere, informeaza Mediafax.

Rosia Montana incaiera elevii din Alba. Directorul unei scoli, amenintat sa se pronunte daca este pro sau contra proiectului minier

Protestatarii de la Rosia Montana se muta din strada pe Internet si indeamna la greva generala online. Cei care contesta proiectul sunt sfatuiti ca, astazi, la ora 15. 00, sa intre pe unul dintre linkurile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )