Libnet.ro
UNICEF

12:30

Olt: Fostul primar din Caracal, arestat preventiv pentru inselaciune.

România Liberă România Liberă,
Olt: Fostul primar din Caracal, arestat preventiv pentru inselaciune.

Fostul primar din Caracal, Gheorghe Anghel, a fost arestat preventiv alaturi de alte 13 persoane, intr-un dosar de inselaciune, transmite Agerpres. Gheorghe Anghel este invinuit alaturi de alte 17 persoane de infractiuni economice in urma carora bugetul Primariei Caracal a fost prejudiciat cu aproximativ cinci milioane lei. Dintre invinuiti, 15 persoane, printre care si Gheorghe Anghel, au fost retinute miercuri seara, pentru 24 de ore, in baza unei ordonante emise de procurorii DIICOT. Trei . continuă pe România Liberă

Fostul primar din Caracal, arestat preventiv alaturi de alti 13 invinuiti

Magistratii Tribunalul Olt au dispus, in noaptea de joi spre vineri, arestarea preventiva a fostului primar al municipiului Caracal Gheorghe Anghel, precum si a altor 13 persoane printre care si fosti angajati ai Primariei Caracal, informeaza Agerpre. Fostul primar este invinuit alaturi de alte 17 persoane de infractiuni economice in urma carora bugetul Primariei Caracal a fost prejudiciat cu aproximativ 5 milioane lei.

Fostul primar din Caracal, arestat preventiv

Magistratii Tribunalului Olt au dispus, noaptea trecuta, arestarea preventiva a fostului primar al municipiului Caracal, Gheorghe Anghel, si a altor 13 persoane, arata sursele de presa.

Fostul primar din Caracal, Gheorghe Anghel, retinut pentru 24 de ore pentru infractiuni economice

Fostul primar alCaracalului, Gheorghe Anghel, a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri in arestul IPJ Olt, fiind invinuit alaturi de alte 17 persoane de infractiuni economice prin care s-a prejudiciat.

Fostul primar al orasului Caracal, Gheorghe Anghel, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Fostul primar al orasului Caracal, Gheorghe Anghel, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Alaturi de alti 13 functionari ai primariei, el este acuzat de inselaciune si abuz in serviciu. Procurorii spun.

Prefectul judetului Galati, Emanoil Catalin Bocaneanu, arestat preventiv pentru 29 de zile

Prefectul judetului Galati, Emanoil Catalin Bocaneanu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, vineri seara, potrivit deciziei judecatorilor de la Tribunalul Galati, informeaza publicatia locala Viata libera. Bocaneanu fusese retinut vineri dimineata de procurorii anticoruptie, pentru trafic de influenta, santaj si abuz in serviciu. El ar fi incercat sa il inlocuiasca in functie pe actualul sef al Serviciului de Evidenta a Populatiei Galalati cu o cunostinta a sa.

Fostul primar al orasului Caracal, dus la audieri pentru evaziune fiscala.

Fostul primar al Caracal, Gheorghe Anghel a fost adus de catre procurorii DIICOT Olt, la audieri, intr-un dosar de inselaciuni si evaziune fiscala in care sunt anchetate 33 de persoane. Miercuri dimineata, mai multe perchezitii au avut loc la Slatina, Caracal si Draganesti. Citeste si: Descinderi in Bucuresti. Politistii cauta patru persoane suspecte de inselaciune Prejudiciul este de 1,3 milioane de euro. Stire in curs de actualizare.

Prefectul judetului Galati, acuzat de santaj, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Magistratii Tribunalului Galati au decis, vineri, arestarea preventiva pentru 29 de zile a prefectului judetului Galati, CatalinEmanoil Bocaneanu, acuzat de santaj, relateaza B1 TV. Prefectul a fost.

Gheorghe Anghel, fostul primar al localitatii Caracal, cercetat pentru evaziune fiscala

Gheorghe Anghel, fostul primar al localitatii Caracal, judetul Olt, este cercetat pentru evaziune fiscala, relateaza B1 TV. Anghel a fost dus la audieri in Slatina, alaturi de alte 33 de persoane, in urma.

Fostul primar al municipiului Caracal, retinut pentru inselaciune.

Fostul primar al municipiului Caracal, Gheorghe Anghel, invinuit de infractiuni economice, a fost retinut, miercuri seara, pentru 24 de ore, transmite Agerpres, citand surse judiciare. In aceeasi cauza au mai fost retinute inca cinci persoane dintre cele 17 invinuite si numarul celor retinuti ar putea creste, in conditiile in care audierile continua. Anghel este cercetat alaturi de alte 17 persoane intr-un dosar privind prejudicierea bugetului primariei cu aproximativ cinci milioane de .

Bucatarul care a murit in urma exploziei de la restaurantul din Caracal pregatea mancare pentru o pomana

Stefan Bira, bucatarul care a murit in urma exploziei din bucataria restaurantului din Caracal, de la sfarsitul saptamanii trecute, lucra in statiunea Ranca. Patronul firmei il chemase la Caracal pentru a pregati mancarea pentru o pomana. Familia lui Stefan se pregateste acum de inmormantare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )