Libnet.ro
UNICEF

00:07

Omar Hayssam a fost audiat DIICOT. El a fost arestat in dosarul de inselaciune. ...

România Liberă România Liberă,
Omar Hayssam a fost audiat DIICOT. El a fost arestat in dosarul de inselaciune. ...

Omar Hayssam a iesit din audierile de la sediul DIICOT, unde a trebuit sa raspunda intrebarilor procurorilor cu privire la fapte ilegale in afacerea Bucovina. --- Fratele lui Hayssam, Mohamad Omar, a fost dat in Urmarire Generala. Omar Hayssam ar putea fi reprezentat de avocatul Ion Cazacu, potrivit Realitatea TV. Avocatul a confirmat o convorbire cu omul de afaceri sirian insa nu a precizat daca a luat o decizie in acest sens. --- Omar Hayssam a ajuns la sediul DIICOT, unde . continuă pe România Liberă

Omar Hayssam a fost audiat DIICOT, imediat dupa ce a fost arestat in dosarul de inselaciune.

Omar Hayssam a iesit din audierile de la sediul DIICOT, unde a trebuit sa raspunda intrebarilor procurorilor cu privire la fapte ilegale in afacerea Bucovina. --- Fratele lui Hayssam, Mohamad Omar, a fost dat in Urmarire Generala. Omar Hayssam ar putea fi reprezentat de avocatul Ion Cazacu, potrivit Realitatea TV. Avocatul a confirmat o convorbire cu omul de afaceri sirian insa nu a precizat daca a luat o decizie in acest sens. --- Omar Hayssam a ajuns la sediul DIICOT, unde .

Omar Hayssam si fratele sau, arestati preventiv in dosarul de inselaciune si delapidare

Tribunalul Bucuresti a decis vineri ca Omar Hayssam sa fie arestat preventiv in dosarul de inselaciune si delapidare, admitand astfel propunerea in acest sens formulata de procurorii DIICOT. Alaturi de.

Omar Hayssam afla astazi daca va fi arestat si in dosarul in care este acuzat de o delapidare de 20 de milioane de euro

Teroristul Omar Hayssam va fi adus din nou in fata instantei Tribunalului Bucuresti pentru a afla daca pe numele lui va mai fi emis un mandat de arestare preventiva. De aceasta data procurorii au cerut arestarea sirianului in dosar in care este acuzat de infractiuni de delapidare si inselaciune. Prejudiciul creat in acest caz a fost estimat la aproximativ 20 de milioane de euro.

Omar Hayssam a fost adus la Tribunalul Bucuresti: Sirianul va afla daca va fi arestat in dosarul de delapidare

Omar Hayssam a ajuns vineri dimineata la Tribunalul Bucuresti. Sirianul urmeaza sa afle daca va fi sau nu arestat in dosarul de delapidare, in care prejudiciul este de 20 de milioane de euro. Omar Hayssam.

UPDATE Omar Hayssam a fost adus la Tribunalul Bucuresti

Omar Hayssam a fost adus miercuri dimineata la Tribunalul Bucuresti unde se va judeca o cerere a procurorilor DIICOT privind arestarea preventiva a sirianului, intr-un dosar in care acesta este acuzat de savarsirea infractiunii de delapidare, prejudiciul fiind de aproximativ 20 de milioane de euro.

Omar Hayssam a fost vizitat in penitenciar de sotie si de cumnata. Sirianul a primit un pachet de 10 kg

Omar Hayssam a fost vizitat in penitenciar de sotia sa si de cumnata sa, avocata Carmen Omar. Cu aceasta ocazie, sirianul a primit un pachet de circa 10 kilograme. De asemenea, Antena 3 a aflat ca Omar Hayssam a.

Omar Hayssam a fost adus astazi la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare pentru delapidare

Omar Hayssam a fost adus astazi, la Tribunalul Bucuresti, pentru judecarea propunerii de arestare preventiva facuta de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Omar Hayssam si fratele lui, Mohamad, arestati preventiv in dosarul de inselaciune si ...

Omar Hayssam ar putea fi reprezentat de avocatul Ion Cazacu, potrivit Realitatea TV. Avocatul a confirmat o convorbire cu omul de afaceri sirian insa nu a precizat daca a luat o decizie in acest sens. --- Omar Hayssam a ajuns la sediul DIICOT, unde urmeaza sa fie audiat intr-un dosar ca urmare a unei disjungeri a dosarului Bucovina. Este vorba despre evaziune fiscala. --- Fratele lui Omar Hayssam, Mohamad, a fost si el arestat. Hotararea instantei poate fi atacata cu recurs la .

Omar Hayssam si fratele lui, Mohamad, arestati preventiv in dosarul de delapidare.

Fratele lui Omar Hayssam, Mohamad, a fost si el arestat. --- Omar Hayssam a fost arestat preventiv in dosarul de inselaciune si delapidare, potrivit deciziei luate vineri de Tribunalul Bucuresti, prin care a fost admisa propunerea in acest sens formulata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), infomeaza Mediafax. --- Omar Hayssam a declarat vineri, in fata unui judecator de la Tribunalul Bucuresti, ca dosarele sale .

Omar Hayssam, arestat preventiv in dosarul de inselaciune si delapidare: Fratele sau, dat in urmarire generala

Tribunalul Bucuresti a decis vineri ca Omar Hayssam sa fie arestat preventiv in dosarul de inselaciune si delapidare, admitand astfel propunerea in acest sens formulata de procurorii DIICOT. Alaturi de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )