Libnet.ro
UNICEF

18:00

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit la varsta de 64 de ani (VIDEO)

B1 B1,
Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit la varsta de 64 de ani (VIDEO)

Omul de afaceri Dinu Patriciu a incetat din viata la varsta de 64 de ani, la Londra, transmite B1 TV. Informatia a fost facuta publica de jurnalistul Rares Bogdan pe contul sau de Facebook. Dinu Patriciu,. continuă pe B1

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit la varsta de 64 de ani

Omul de afaceri Dinu Patriciu a incetat din viata la varsta de 64 de ani, la Londra, transmite B1 TV. Informatia a fost facuta publica de jurnalistul Rares Bogdan pe contul sau de Facebook. Afaceristul se afla.

B1 TV: Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit, marti, intr-un spital din Londra. in varsta de 64 de ani, Dinu Patriciu suferea de mai multi ani de cancer si isi petrecea cea mai mare parte a timpului la tratament in Anglia. Atunci cand se intorcea in Romania, acesta participa la procesele pe care le avea cu fosta sa sotie.

A murit omul de afaceri Dinu Patriciu

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit, marti, intr-un spital din Londra, informeaza Mediafax. in varsta de 64 de ani, Dinu Patriciu suferea de mai multi ani de cancer si isi petrecea cea mai mare parte a timpului la tratament in Anglia.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit

Dinu Patriciu, afacerist, politician si unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, a murit la varsta de 64 de ani, anunta sursele de presa. Potrivit acestora, Dinu Patriciu s-a stins din viata la Londra, el suferind de o boala hepatica progresiva.

A murit omul de afaceri Dinu Patriciu

Omul de afaceri Dinu Patriciu a murit astazi la Londra. Afacerist, politician si unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, Patriciu a incetat din viata la 64 de ani. Dinu Patriciu suferea de mai multi .

Succesele si esecurile in business ale omului de afaceri Dinu Patriciu

Dinu Patriciu, care a murit astazi , va ramane mult timp unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din Romania, asta dupa ce dupa caderea regimului comunist a investit in aproape toate sectoarele de activitate din economie. In cei peste 20 de.

Dinu Patriciu a murit. Cine a fost omul de afaceri si cum a intrat in politica

Dinu Patriciu a murit astazi, la Londra, la varsta de 64 de ani. Pe numele complet Dan Costache Patriciu, mogulul a fost un om de afaceri si politician roman, devenit miliardar de pe urma afacerilor din domeniul petrolier.

Dinu Patriciu a murit la Londra dupa o lupta de cativa ani cu cancerul

Omul de afaceri Dinu Patriciu, in varsta de 64 de ani, a murit la Londra. El suferea de cancer de mai multa vreme, iar in decembrie 2012 facuse un transplant de ficat la un spital din Milano. Potrivit familiei, Dinu Patriciu ar fi murit in urma unei.

Dinu Patriciu a murit la Londra. Familia: Funeraliile vor avea loc in cerc restrans

Dinu Patriciu a murit, astazi, la Londra, unde se afla internat de aproximativ doua saptamani, anunta jurnalistul Rares Bogdan. Omul de afaceri a fost rapus, la varsta de 64 de ani, de un cancer la glandele endocrine, dupa ce in urma cu circa un an si jumatate suferise un transplant de ficat la Milano. intr-un comunicat dat publicitatii de familie se arata ca funeraliile vor avea loc in cerc restrans.

Dinu Patriciu a murit. Cele mai importante declaratii ale lui Dinu Patriciu despre economie: Banca Nationala a creat o scoala de birocrati care habar nu au de economie. Reprezentantii FMI dau interviuri din toate pragurile pe care intra si vorbesc vrute s

Dinu Patriciu a murit astazi, la Londra, la varsta de 64 de ani. in ultimii doi ani, de cand problemele de sanatate au inceput sa se agraveze, el a evitat iesirile publice. inainte, insa, de cate ori aparea la evenimente publice, adeseori la conferinte pe teme economice, nu ezita sa-si prezinte viziunea economica, de multe ori contestata.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )