Libnet.ro
UNICEF

18:45

Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost dus din nou in arest

Antena3 Antena3,
Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost dus din nou in arest

Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost dus din nou in arest. Curtea de Apel Bucuresti a acceptat propunerea procurorilor de a-l rearesta la Carabulea pentru ca ar fi incalcat conditiile controlului judiciar. continuă pe Antena3

Dosarul Carpatica. Omul de afaceri Ilie Carabulea se intoarce in arest preventiv

Omul de afaceri Iliei Carabulea va fi din nou arestat preventiv, dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis cererea procurorilor anticoruptie de inlocuire a masurii arestului la domiciliu cu cea a arestului preventiv. Anchetatorii sustin ca patronul Carpatica Asig a luat legatura cu mai multi martori din dosar.

Omul de afaceri Ilie Carabulea, arestat din nou preventiv, dupa ce a luat legatura cu mai multi martori

Curtea de Apel Bucuresti a decis miercuri, la propunerea procurorilor anticoruptie, arestarea preventiva a omului de afaceri Ilie Carabulea, pentru ca acesta ar fi luat legatura cu mai multi martori si a instalat la domiciliul sau un sistem de monitorizare video a sediului Carpatica Asig, anunta Mediafax.

Omul de afaceri Ilie Carabulea, din nou in arest preventiv

Omul de afaceri Ilie Carabulea a fost dus, miercuri, in arest preventiv, in urma unei decizii a Curtii de Apel, la propunerea procurorilor anticoruptie. Masura a fost dispusa pentru ca acesta ar fi luat legatura cu mai multi martori si a instalat la.

Carabulea, dus din nou in arest

Curtea de Apel Bucuresti a decis miercuri, la cererea procurorilor DNA, arestarea preventiva a omului de afaceri Ilie Carabulea, pentru ca acesta ar fi luat legatura cu mai multi martori si a instalat la domiciliul sau un sistem de monitorizare video a sediului Carpatica Asig. Hotararea nu este definitiva si poate fi contestata la instanta suprema, insa este executorie, astfel ca omul de afaceri va fi dus, din nou, in arest.

Sotia milionarului sinucigas Ilie Vonica a fost mutata din inchisoare in arest la domiciliu

Sotia milionarului sinucigas Ilie Vonica a fost mutata din inchisoare in arest la domiciliu. Tribunalul Sibiu a hotarat ca Ioana Vonica sa stea in arest acasa urmatoarele 30 de zile. Avocatul acesteia.

VIDEO Duicu, audiat din nou la DNA in dosarul traficului de influenta

Adrian Duicu, Stefan Ponea si Constantin Popescu au fost arestati preventiv in 4 aprilie, printr-o decizie luata de Curtea de Apel Bucuresti, la propunerea DNA. Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti a fost suspendat din functie in 18 aprilie, dupa ce Prefectura Mehedinti a primit o adresa de la instanta suprema, potrivit careia lui Duicu i s-a respins o contestatie la decizia de arestare preventiva.

Finalizarea conductei Giurgiu-Ruse a fost amanata din nou

Interconectorul de gaze Giurgiu-Ruse nu va fi operational mai devreme de luna septembrie, informeaza publicatia bulgara Novinite. com. Lansarea conductei de 25 de kilometri dintre Giurgiu si Ruse a fost programata, initial, pentru sfarsitul lui 2013, insa a fost amanata din cauza unor probleme tehnice.

Ponta: Reducerea CAS va fi votata din nou de Parlament

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca proiectul de lege privind reducerea CAS va fi din nou votat de Parlament, iar presedintele Traian Basescu va fi obligat atunci sa promulge legea sau sa atace actul la Curtea Constitutionala. in acest caz masura poate fi amanata pana in 2015, informeaza b1tv. ro.

Tribunalul Bucuresti dispune, din nou, arestarea lui Nicusor Constantinescu

Tribunalul Bucuresti a dispus din nou, miercuri, arestarea lui Nicusor Constantinescu, urmare a propunerii facute de DNA dupa mediatizarea unor imagini in care presedintele CJ Constanta fumeaza la terasa unui.

Tribunalul Bucuresti dispune, din nou, arestarea lui Nicusor Constantinescu

Tribunalul Bucuresti a dispus din nou, astazi, arestarea lui Nicusor Constantinescu, urmare a propunerii facute de DNA dupa mediatizarea unor imagini in care presedintele CJ Constanta fumeaza la terasa unui restaurant din New York, transmit surse din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )