Libnet.ro
UNICEF

05:00

Finalizarea conductei Giurgiu-Ruse a fost amanata din nou

Hotnews Hotnews,
 Finalizarea conductei Giurgiu-Ruse a fost amanata din nou

Interconectorul de gaze Giurgiu-Ruse nu va fi operational mai devreme de luna septembrie, informeaza publicatia bulgara Novinite. com. Lansarea conductei de 25 de kilometri dintre Giurgiu si Ruse a fost programata, initial, pentru sfarsitul lui 2013, insa a fost amanata din cauza unor probleme tehnice. continuă pe Hotnews

VIDEO Duicu, audiat din nou la DNA in dosarul traficului de influenta

Adrian Duicu, Stefan Ponea si Constantin Popescu au fost arestati preventiv in 4 aprilie, printr-o decizie luata de Curtea de Apel Bucuresti, la propunerea DNA. Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti a fost suspendat din functie in 18 aprilie, dupa ce Prefectura Mehedinti a primit o adresa de la instanta suprema, potrivit careia lui Duicu i s-a respins o contestatie la decizia de arestare preventiva.

Scarlett Johansson se pregateste sa calce din nou la altar

Planuri mari pentru Scarlett Johansson. Actrita se pregateste sa spuna din nou Da, luna viitoare.

DNA cere din nou arestarea lui Nicusor Constantinescu: Procurorii spun ca acesta sta ilegal in SUA

Procurorii DNA cer din nou arestarea lui Nicusor Constantinescu, motivand ca acesta se afla ilegal in SUA de la data de 1 iulie. Acestia cer revocarea controlului judiciar, dupa ce Curtea de Apel a decis ca.

Sotia milionarului sinucigas Ilie Vonica a fost mutata din inchisoare in arest la domiciliu

Sotia milionarului sinucigas Ilie Vonica a fost mutata din inchisoare in arest la domiciliu. Tribunalul Sibiu a hotarat ca Ioana Vonica sa stea in arest acasa urmatoarele 30 de zile. Avocatul acesteia.

Michi de la Suie Paparude, in stare buna dupa ce a fost operat din nou la inima

Mihai Campineanu, membru al formatiei Suie Paparude, care a fost operat anul trecut dupa un infarct miocardic, se simte bine dupa ce a fost supus unei noi interventii, de bypass coronarian, miercuri, la Spitalul Monza din Bucuresti.

Kim Kardashian, din nou sexy pe retelele de socializare

Cand vine vorba de expunere, Kim Kardashian pare campioana. Starleta nu ezita nicio clipa sa-si puna in evidenta posteriorul sau darurile cu care a fost inzestrata de la mama natura sau de la medicii.

inca un motiv pentru esecul Spaniei?! Shakira, din nou insarcinata?

Nu a reusit sa ramana prea mult la Campionatul Mondial cu echipa sa, Spania, dar se pare ca Gerard Pique a fost ocupat.

Interesul speculativ, din nou cu un pas inapoi

Cotatia derivatului pe indicele Dow Jones a evoluat pe scadere in prima jumatate din penultima sedinta a saptamanii, coborand de la recordul istoric atins miercuri 17. 063 de puncte pe scadenta septembrie).

Obama: Racheta care a doborat avionul MH17 a fost lansata din teritoriul controlat de separatistii sustinuti de Rusia

Presedintele american Barack Obama a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca racheta care a doborat avionul MH17 a fost lansata dintr-o zona controlata de separatistii prorusi. De asemenea,.

Primarul Sorin Oprescu, audiat la DNA in calitate de martor in dosarul unui fost sef din PMB

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a prezentat vineri la sediul DNA, pentru a fi audiat in calitate de martor privind restituirea ilegala a unui teren din Bucuresti, in care este cercetat Andrei Creci,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )