Libnet.ro
UNICEF

23:45

Omul care a facut cele mai tari afaceri imobiliare: cine este Ioannis Papalekas

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Omul care a facut cele mai tari afaceri imobiliare: cine este Ioannis Papalekas

Ioannis Papalekas este unul dintre cei mai cunoscuti investitori imobiliari din Romania si, in acelasi timp, si unul dintre cei mai misteriosi oameni din real estate. Spre exemplu, cu omul de afaceri nu a existat nicio fotografie pana anul acesta. continuă pe Wall-Street Ro

Topul presedintilor de dupa 1989: Traian Basescu a facut cele mai bune lucruri pentru tara

Intr-un sondaj INSCOP Research, comandat de ziarul Adevarul, cu prilejul celor 25 de ani de la Revolutie, se arata perceptia romanilor asupra celor 3 presedinti post-revolutionari. Romanii, in.

Ce au cautat romanii pe Google in 2014? Vezi care au fost cele mai populare cautari

Motorul de cautare Google a dat publicitatii o lista cu cele mai cautate cuvinte de pe internetde-a lungul anului 2014. Astfel, in anul 2014, prima pozitie a acestui top este detinuta de jucatoarea de.

Simona Halep, 'Ce este diaspora?' sau Romanii au talent, cele mai populare cautari pe Google in 2014

Simona Halep, Conchita Wurst, dar si World Cup si intrebari precum ce este diaspora? au fost printre cele mai cautate cuvinte/propozitii pe Google in 2014, conform topului Zeitgeist, facut public de gigantul american.

VIDEO Cele mai vizionate trailere ale anului: drama erotica Fifty Shades of Grey domina clasamentul

Unul dintre cele mai asteptate filme, drama erotica Fifty Shades of Grey/ Cele 50 de vicii ale Domnului Grey ocupa primul loc in topul celor mai vizionate trailere ale anului 2014, cu 93 de milioane de vizualizari, scrie The Hollywood Reporter.

Brad Pitt implineste maine 51 de ani! Cele mai sexy look-uri ale sale de-a lungul timpului

Maine, starul atator filme bune trece pragul celor 50 de ani. O zi care il regaseste pe Brad Pitt ca om insurat a doua oara cu mama copiilor sai, frumoasa Angelina Jolie, dar si ca actor activ in numeroase productii promitatoare. Cariera in film si-a inceput-o acum mai bine de 20 de ani, care l-au consacrat de la tanarul blond cu ochi albastri la unul din cele mai sexy staruri ale Hollywoodului.

Seful Consiliului de Securitate al Ucrainei: Trebuie sa formam una din cele mai PUTERNICE ARMATE europene

Oleksandr Turcinov, care si-a asumat functia de sef al Consiliului National de Securitate si Consiliului de Aparare al Ucrainei, a explicat ca Ucraina trebuie sa creeze una dintre cele mai puternice armate din.

Playtech App Badland, unul dintre cele mai bune jocuri Android la mai mult de un an de la lansare

Desi a fost lansat cu mult timp in urma, Badland inca este considerat unul dintre cele mai bune jocuri de pe Google Play Store. Trebuie sa recunoastem: nordicii au un stil aparte cand vine vorba de crearea de jocuri. Acestia reusesc sa induca o atmosfera interesantain fiecare joc pe care il creeaza, oarecum sumbra, dar si placuta in acelasi timp. Badland nu face exceptie de la aceasta regula. Clonele pe care le controlezi sunt niste creaturi ciudate, mediul in care [].

in 2014 Antena Stars a obtinut cele mai mari cresteri de audienta ale unui post de televiziune

Pe 16 decembrie, Antena Stars aniverseaza un 1 an, an in care postul de televiziune a inregistrat cele mai spectaculoase cresteri de audienta la nivelul tuturor intervalelor orare. Recordul in ceea ce.

Cauti benzi musculare (kinesiologice)? Cele mai bune variante

Benzile musculare,kinesiologice, pentru terapiekinetoterapie si nu numai incep sa fie din ce in ce mai cautate pentru cei care practica activitatea fizica, indiferent de intensitate si frecventa. Sunt multe oferte pe piata, dar trebuie alese produsele cele mai sigure si durabile. Sigure pentru a evita aplicarea directa pe piele a unor substante toxice prezente in produse similare ieftine si indoielnice. Durabile pentru a nu arunca de cinci ori banii in loc de o data si bine. Apar solutii si in Romania.

FOTO Cele mai spectaculoase rochii purtate la Globurile de Aur de-a lungul anilor

IstoriaGloburilor de aurdateaza din 1944, cand Asociatia de presa straina de la Hollywood a decis sa premieze cele mai reusite proiecte cinematografice, dar si cele mai notabile interpretari.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )