Libnet.ro
UNICEF

01:05

Omul paianjen are adepti in Baia Mare. Mai multi hoti de apartamente identificati de politie

Adevărul Adevărul,
Omul paianjen are adepti in Baia Mare. Mai multi hoti de apartamente identificati de politie

Povestea omului paianjen pare sa fie sursa de inspiratie pentru mai multi tineri din Baia Mare care au furat bunuri din mai multe apartamente prin escaladarea geamurilor lasate de cele mai multe ori deschise de catre proprietarii neglijenti. in cele din urma omul paianjen de Baia Mare a ajuns dupa gratii. continuă pe Adevărul

Recensamant al cainilor cu stapan din Baia Mare din toamna. Posibile amenzi pentru cei care nu isi declara catelul

Toamna acestui an va aduce, dupa mai multe amanari cauzate dintr-un motiv sau altul, un recensamant al animalelor cu stapan la nivel de municipiu Baia Mare. Acest recensamant se poate face numai in baza unei hotarari de Consiliu Local care ar urma sa fie aprobata la jumatatea lunii septembrie.

VIDEO Jumatate din detinutii Penitenciarului Baia Mare, perchezitionati pentru telefoane mobile. Nu s-a gasit nimic

Perchezitii generale la un efectiv de 300 persoane private de libertate custodiate si a spatiilor de detinere aferente din cadrul Penitenciarului Baia Mare, in scopul descoperirii si confiscarii obiectelor interzise, indeosebi a telefoanelor mobile si accesoriilor acestora.

Noutati in transportul in comun: O noua linie de troleibuz pe strazile din Baia Mare

Linie noua de troleibuz pe strazile din Baia Mare incepand cu data de 23 august. Conducerea operatorului de transport in comun SC Urbis SA a anuntat faptul ca incepand de saptamana viitoare va circula prin oras linia 54.

Liviu Dragnea, huiduit la Pitesti de mai multi fosti angajati ai Arpechim

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost huiduit, miercuri, la Pitesti, de fosti angajati ai rafinariei Arpechim, obligati sa restituie companiei OMV sume primite in urma cu mai multi ani drept sporuri.

Liviu Dragnea, huiduit la Pitesti de mai multi fosti angajati ai Arpechim (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost huiduit, miercuri, la Pitesti, de fosti angajati ai rafinariei Arpechim, obligati sa restituie companiei OMV sume primite in urma cu mai multi ani drept sporuri.

Rata somajului a CRESCUT. Unde sunt cei mai multi oameni fara locuri de munca

Rata somajului a crescut, in luna iulie, cu 0,22% fata de luna iunie, anunta un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi someri sunt in judetele Vaslui, Teleorman si Mehedinti.

inselaciune prin telefon. Cum au fost pacaliti mai multi oameni de un detinut

Politistii din Botosani au perchezitionat miercuri celula unui detinut din Penitenciarul Craiova suspectat ca a inselat mai multi reprezentanti ai unor firme de telefonie mobila. Detinutul se recomanda la.

Tendinta: Tot mai multi romani se muta in mediul rural

Daca, in anii 1990, cei mai multi romani migrau din mediul rural in mediul urban, proportia s-a inversat in ultimii ani. Astfel, conform celor mai recente date ale Institutului National de Statistica, din 2012, 118. 000 romani s-au mutat de la oras la sat, in timp ce doar 74. 000 au mers dinspre rural catre urban, arata Ziarul Financiar.

16 prostituate din Baia Mare amendate de politisti cu 8000 lei. Amenzile nu se inghesuie nimeni sa le plateasca

Noi si noi actiuni ale politistilor baimareni pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Zilele acestea un numar de 16 practicante ale celei mai vechi meserii din lume au fost amendate de oamenii legii cu suma de 8000 lei. Ca nu se platesc amenzile, asta e o alta problema.

Aproximativ 120.000 de romani se muta anual de la oras la sat, de patru ori mai multi ca in 1990

Aproximativ 118. 000 de romani s-au mutat cu resedinta de la oras la sat, anual, din 2012, potrivit celor mai recente date de la Statistica, care anunta ca tranzitia dinspre rural catre urban au facut-o doar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )