Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ce onoare pentru Simona Halep! WTA a facut anuntul surprinzator

Playtech Playtech,
Ce onoare pentru Simona Halep! WTA a facut anuntul surprinzator

Simona Halep a avut un sezon 2020 destul de bun, in care a castigat nu mai putin de trei turnee WTA. S-a impus la Dubai, la Praga si la Roma. Pe de alta parte, cea mai mare dezamagire a venit la Roland Garros, unde a iesit inca din turul 3, invinsa clar de Iga Swiatek. continuă pe Playtech

inca o pierdere financiara pentru Simona Halep: Asteptam anuntul oficial

Simona Halep se pregateste pentru noul sezon WTA, care nu va fi lipsit de problemele legate de pandemia de coronavirus. Turneul de la Australian Open a fost amanat pentru data de 8 februarie, iar alte competitii raman in mare pericol. Prima din 2021 care ar urma sa fie anulata este Indian Wells, poate cel mai .

Lovitura financiara dura pentru Simona Halep. Cum a pierdut 700.000 de dolari

2020 a fost un an foarte greu pentru sport, iar tenisul nu a facut deloc exceptie. Timp de aproape sase luni, circuitul a fost inchis din cauza pandemiei de coronavirus. Iar dupa reluare s-a jucat fara spectatori si cu premiile serios diminuate. Pierderile financiare au fost uriase, atat pentru organizatori, cat si pentru jucatori. Simona .

VIDEO WTA a ales meciul anului 2020 - Simona Halep, protagonista

Pe final de an, WTA a inceput sa realizeze tot felul de topuri, iar forul mondial a prezentat si care a fost cel mai frumos meci din 2020. Simona Halep 2 WTA) a fost pe teren la acea partida, sportiva noastra avand o evolutie laudata de specialisti.

Meciul feminin al anului 2020 a avut-o protagonista pe Simona Halep

WTA a anuntat marti ca cel mai frumos meci al anului 2020 in circuitul mondial feminin a fost finala de la Dubai.

Ce a spus Iulia Albu despre Simona Halep. E atat de rar, si Maruta a fost uimit

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca rubrica Martea Neagra se bucura de un succes urias. Ceea ce i-a uimit, insa, pe telespectatorii Pro TV a fost declaratia facuta de Iulia Albu despre Simona Halep. E atat de rar ce a spus criticul de moda, incat si Catalin Maruta a fost uimit. Ce .

Anca Serea, dorinta neasteptata la final de 2020. A facut anuntul in direct la TV

Desi a devenit ultima oara mama in urma cu putin peste un an, Anca Serea are o dorinta neasteptata la final de 2020. Sotia lui Adi Sina a facut anuntul, in direct, la TV. Anca Serea isi mai doreste un copil?! in vara anului 2019, Anca Serea devenea mama, pentru a sasea oara. Aceasta a .

Vesti bune pentru romanii care merg in Italia. Guvernul a facut anuntul in weekend

Pe 3 decembrie, Primul ministru, Giuseppe Conte, a aprobat un nou decret pentru a contracara raspandirea viruslui in Italia. Pe langa masurile luate pentru perioada de sarbatori, au fost modificate si masurile restrictive pentru cetatenii care vin din Romania. Noile masuri se refera si la persoanele care tranziteaza satul roman in urmatoarea perioada. Noi masuri .

Cum ai voie sa petreci Craciunul la tine acasa. Raed Arafat a facut anuntul momentului

Vine o perioada dificila, starea de alerta va fi prelungita pe 14 decembrie. Exista riscul sa avem o crestere agresiva a cazurilor din ianuarie, a spus Raed Arafat. Vom putea petrece Craciunul in familie, fara restrictii privind numarul de invitati? Raspunsul sefului DSP. Raed Arafat, despre cum ai voie sa petreci Craciunul acasa. Anuntul momentului .

Soarta lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers a fost decisa! Steven Gerrard a facut anuntul

Ianis Hagi a pierdut echipa de start a lui Steven Gerrard, iar Rangers pare sa se descurce de minune fara el. in ultimele opt partide de campionat, Ianis a fost titular o singura data. Iar in Europa League, atacantul de 22 de ani a fost rezerva neutilizata in ultimele trei partide. Rangers este deja calificata .

Ce categorie de romani nu se va vaccina. Valeriu Gheorghita a facut anuntul acum

Tara noastra are o strategie clara de vaccinare a populatiei impotriva COVID-19. Problema a fost tratata ca una de siguranta nationala. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat saptamana trecuta ca planul este stabilit: de la institutiile care sunt implicate, pana la lantul de comanda, centrele de vaccinare fixe si mobile si combaterea dezinformarii. Consiliul Suprem de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )