Libnet.ro
UNICEF

00:07

ONU: Alegerile convocate de separatisti in estul Ucrainei, o grava incalcare a acordurilor de la Minsk

România Liberă România Liberă,
ONU: Alegerile convocate de separatisti in estul Ucrainei, o grava incalcare a acordurilor de la Minsk

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon: Aceste alegeri constituie o grava incalcare a Protocolului si Memorandumului de la Minsk care trebuie respectate integral si puse in aplicare urgent. Ele contravin de asemenea Constitutiei si legislatiei ucrainene . continuă pe România Liberă

ONU: Alegerile convocate de separatisti in estul Ucrainei reprezinta o grava incalcare a acordurilor de la Minsk

Alegerile convocate de separatistii prorusi in estul Ucrainei si care ar urma sa aiba loc la 2 noiembrie constituie o grava incalcare a acordurilor de la Minsk semnate in septembrie de partile implicate.

Serghei Lavrov: Federatia Rusa va recunoaste alegerile organizate de separatisti in estul Ucrainei

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, sustine ca Federatia Rusa va recunoaste rezultatele alegerilor legislative si prezidentiale organizate la 2 noiembrie de rebelii prorusi in regiunile controlate de ei in estul Ucrainei .

Serghei Lavrov: Rusia va recunoaste alegerile organizate de separatisti in estul Ucrainei

Rusia va recunoaste rezultatele alegerilor legislative si prezidentiale organizate la 2 noiembrie de rebelii prorusi in regiunile controlate de ei in estul Ucrainei, a anuntat marti ministrul rus de Externe,.

Olanda cere Rusiei probe cu privire la doborarea zborului MH17 in estul Ucrainei

Olanda va solicita Rusiei probele pe care Moscova se sprijina atunci cand afirma ca zborul MH17 a fost doborat de fortele ucrainene in iulie, in estul Ucrainei, a declarat marti parchetul olandez, citat de.

Moscova ii indeamna pe separatistii din estul Ucrainei sa organizeze alegeri legislative si prezidentiale pe 2 noiembrie

Moscova si-a pierdut definitiv influenta asupra Legislativului ucrainean,dar Rusia mai are un as in maneca - alegerile din estul separatist al Ucrainei din 2 noiembrie. Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, i-a incurajat pe separatisti sa organizeze scutinul, declarand ca Rusia va recunoaste rezultatele alegerilor legislative si prezidentiale organizate de rebelii prorusi.

Rusia se teme ca o majoritate nationalista in Camera Deputatilor de la Kiev ar putea submina procesul de pace din estul Ucrainei

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat luni ca alegerile de duminica pentru un parlament ucrainean ar putea reprezenta o sansa pentru pace in estul tarii, insa ca un numar mare de nationalisti in camera Deputatilor ar putea submina procesul de pace, transmite RIA Novosti, potrivit Reuters.

Rusia se teme ca prezenta nationalistilor in Parlamentul de la Kiev ar putea submina procesul de pace din estul Ucrainei

Ministerul rus de Externe a declarat luni ca alegerile de duminica pentru un parlament ucrainean ar putea reprezenta o sansa pentru pace in estul tarii, insa ca un numar mare de nationalisti in corpul legislativ al tarii ar putea submina procesul de pace, transmite RIA Novosti, potrivit Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )