Libnet.ro
UNICEF

01:05

ONU. Cel putin 3.862 de persoane au fost ucise, iar aproape 8.900 au fost ranite in conflictul din Ucraina

România Liberă România Liberă,
ONU. Cel putin 3.862 de persoane au fost ucise, iar aproape 8.900 au fost ranite in conflictul din Ucraina

Un bilant al Oficiului ONU pentru Coordonarea Asistentei Umanitare, arata o realitate sumbra. Cel putin 3. 862 de persoane au fost ucise, iar aproape 8. 900 au fost ranite in conflictul separatist din estul Ucrainei, izbucnit in aprilie . continuă pe România Liberă

Bilant ALARMANT: Cel putin 3.862 de morti in conflictul separatist din estul Ucrainei

Cel putin 3. 862 de persoane au fost ucise, iar aproape 8. 900 au fost ranite in conflictul separatist din estul Ucrainei, izbucnit in aprilie, potrivit celui mai recent bilant anuntat vineri de Oficiul ONU pentru.

Cel putin doi morti intr-un atac cu rachete comis la Donetk

Cel putin doua persoane au murit, iar alte patrru au fost ranite intr-un atac cu rachete care a vizat miercuri o zona comerciala din orasul ucrainean Donetk, relateaza AFP. Un supermarket a fost atins de.

Eugen Tomac cere MAE sa infiinteze CEL PUTIN 20 de sectii de votare in Chisinau

Eugen Tomac, deputatul PMP ales in Diaspora, a cerut Ministerului Afacerilor Externe sa infiinteze, pentru alegerile prezidentiale, cel putin 20 de sectii de votare in orasul Chisinau. Tomac a mai spus ca cele patru sectii de votare din capitala Republicii Moldova sunt insuficiente, in conditiile in care in aceasta tara traiesc cateva sute de mii de cetateni romani.

Reconstructia estului Ucrainei va costa cel putin 670 de milioane de euro

Reconstructia regiunilor afectate de confict in estul Ucrainei va costa cel putin 11 miliarde de grivne 670 de milioane de euro), a declarat miercuri, la Bruxelles, vicepremierul ucrainean Vladimir Groisman, citat de AFP, transmite Mediafax .

Reconstructia estului Ucrainei va costa cel putin 670 milioane euro

Reconstructia regiunilor din estul Ucrainei, afectate de confictul separatist, va costa cel putin 11 miliarde grivne 670 milioane euro), a declarat ieri, in Bruxelles, vicepremierul ucrainean Vladimir Groisman, preluat de AFP.

Cel putin 14 oameni au murit, in timpul unor manifestantii prokurde in Turcia

Cel putin 14 oameni au murit in mai multe orase din Turcia, in cursul unor manifestatii ale populatiei kurde urmate de confruntari cu politia. Demonstrantii cereau o actiune militara ferma a Turcie.

Cel putin un SUV se fura, in fiecare zi, in Bucuresti. Cele mai multe masini se fura toamna

Multi posesori de autoturisme renunta la activarea sitemelor de alarmare dupa cateva luni de la achizitionarea masinii, de gura vecinilor dau de teama sa nu le sparga parbrizele cei deranjati de sunetul enervant. Iau aceasta decizie mai ales daca zona in care parcheaza pare linistita, iar pe acolo nu se perinda foarte des persoane suspecte. Anul trecut aproape 500 de autoturisme au fost furate in Bucuresti, cele mai multe fiind sustrase in toamna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )