Libnet.ro
UNICEF

18:15

US Open-finala maraton: Andy Murray il invinge pe Djokovic si castiga primul turneu de Grand Slem din cariera

Hotnews Hotnews,
US Open-finala maraton: Andy Murray il invinge pe Djokovic si castiga primul turneu de Grand Slem din cariera

Andy Murray a castigat, luni, primul titlu de Grand Slam din cariera sa, castigand US Open cu o victorie in fata lui Novak Djokovic 7-6 12/10), 7-5, 2-6, 3-6, 6-2 intr-o partida maraton care a durat aproape 5 ore, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

LIVE Finala US Open intre Novak Djokovic si Andy Murray

Onlinesport. ro transmite, luni seara, de la 23:30, finala turneului masculin de la US Open, una in care se intalnesc detinatorul titlului, Novak Djokovic, si britanicul Andy Murray, jucator aflat in cautarea primului titlu de Mare Slem din cariera.

Andy Murray l-a invins pe Novak Djokovic in finala de la US Open si a cucerit primul titlu de Grand Slam al carierei

Asteptarea a luat sfarsit. Dupa 76 de ani si 287 de turnee, Marea Britanie are in sfarsit un alt campion intr-un Grand Slam. Andy Murray l-a invins pe sarbul Novak Djokovic in finala de la US Open, cucerind as.

Andy Murray a castigat la US Open primul sau titlu de Mare Slem

Asteptarea a luat sfarsit pentru tenisul britanic in principal si pentru Andy Murray in special, jucator care a obtinut, luni noapte, primul trofeu de Mare Slem din cariera dupa o finala de aproape 5 ore cu fostul lider mondial Novak Djokovic. Finala dintre Djokovic si Murray a fost in direct pe Onlinesport. ro .

ANDY MURRAY a castigat US OPEN.

Andy Murray a castigat US Open, primul sau titlu de Grand Slam. Murray l-a invins in finala pe sarbul Novak Djokovici si a devenit, astfel, primul britanic care se impune la un astfel de turneu dupa 76 de ani, informeaza AFP, citat de Mediafax. Scotianul de 25 de ani s-a impus in fata numarului 2 mondial cu scorul 7-6 12/10), 7-5, 2-6, 3-6, 6-2. Ultima victorie a unui britanic la un Grand Slam a avut loc in 1936 - Fred Perry la US Open. Dupa patru finale de Grand Slam pierdute, ultima la .

Andy Murray, calificat in finala US Open

Tenismanul britanic Andy Murray, cap de serie numarul trei, s-a calificat, sambata, pentru a doua oara in finala turneului US Open si pentru a cincea oara in ultimul act al unui Grand Slam, invingandu-l in.

Andy Murray s-a calificat in finala la US Open

Britanicul Andy Murray, cap de serie numarul 3, s-a calificat, sambata, pentru a doua oara in finala turneului US Open si pentru a cincea oara in ultimul act al unui Grand Slam, invingandu-l in semifinale, cu scorul de 5-7, 6-2, 6-1, 7-6 9/7), pe cehul Tomas Berdych, al saselea favorit.

Andy Murray a cucerit trofeul US Open, primul Grand Slam din cariera

Britanicul Andy Murray l-a invins in finala US Open pe sarbul Novak Djokovici si a castigat astfel primul sau titlu de Grand Slam. Murray a pus astfel capat unei asteptari de 76 de ani pentru ca un alt britanic.

Andy Murray a cucerit trofeul US Open, primul titlu de Grand Slam din cariera

Britanicul Andy Murray l-a invins in finala US Open pe sarbul Novak Djokovici si a castigat astfel primul sau titlu de Grand Slam. Murray a pus astfel capat unei asteptari de 76 de ani pentru ca un alt britanic.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )