Libnet.ro
UNICEF

16:45

US OPEN. Halep s-a retras de la dublu mixt. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
US OPEN. Halep s-a retras de la dublu mixt. Care este motivul

Simona Halep s-a retras de la proba de dublu mixt, unde trebuia sa evolueze alaturi de Horia Tecau, dupa ce s-a calificat, luni, in sferturile de finala la US Open, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

US Open: Simona Halep si Horia Tecau, in sferturi la dublu mixt

Perechea Simona Halep/Horia Tecau a invins, duminica, cu scorul de 6-2, 7-5, cuplul Julia Goerges Nenad Zimonjici Germania/Serbia), cap de serie numarul 8, si s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep s-a retras de la US Open din proba de dublu mixt

Simona Halep, care s-a calificat, luni, in sferturile de finala la US Open, s-a retras din proba de dublu mixt, unde trebuia sa evolueze, tot in sferturi, alaturi de Horia Tecau. Simona Halep a acuzat probleme la.

US Open: Prima reactie a lui Tecau, dupa ce Halep l-a parasit la dublu mixt

Horia Tecau a spus ca a inteles decizia Simonei Halep de a se retrage din turneul de dublu mixt, deoarece prioritar pentru ea este meciul de la simplu. Cei doi se vor concentra mai departe doar pe turneele lor principale, simplu, respectiv dublu masculin pentru Tecau.

Simona Halep s-a retras din proba de dublu mixt de la US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care s-a calificat, luni, in sferturile de finala la US Open, s-a retras din proba de dublu mixt, unde trebuia sa evolueze, tot in sferturi, alaturi de Horia Tecau, potrivit Mediafax.

Simona Halep s-a retras din proba de dublu mixt de la US Open, unde trebuia sa evolueze alaturi de Horia Tecau

Simona Halep s-a retras din sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open, unde trebuia sa evolueze alaturi de Horia Tecau, informeaza Mediafax. Romanca a decis sa se retraga din aceasta.

Simona Halep s-a retras de la US Open (dublu mixt)

Din fericire este vorba doar despre competitia de dublu mixt, acolo unde Halep facea echipa cu Horia Tecau si ar fi trebuit sa joace luni seara in sferturi de finala.

Simona Halep s-a retras de la US Open

Din fericire este vorba doar despre competitia de dublu mixt, acolo unde Halep facea echipa cu Horia Tecau si ar fi trebuit sa joace luni seara in sferturi de finala.

Simona Halep, despre retragerea din proba de dublu mixt de la US Open: Nu e vorba de o accidentare, este doar o mica problema si sper sa ma recuperez

Simona Halep, numarul 2 mondial, a declarat, luni, dupa retragerea din proba de dublu mixt din turneul de la US Open, ca a avut dureri la picior si la spate in timpul meciului cu nemtoaica Sabine Lisicki, pe care a.

Simona Halep si Horia Tecau s-au calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open

Perechea Simona Halep/Horia Tecau s-a calificat duminica in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open, invingand cuplul Julia Goerges Nenad Zimonjici Germania/Serbia), cap de serie numarul 8,.

US Open: Halep si Tecau, in sferturile de finala ale probei de dublu mixt

Perechea formata din Simona Halep si Horia Tecau a invins, duminica, scor 6-2, 7-5, cuplul format din Julia Goerges si Nenad Zimonjici Germania/Serbia), cap de serie numarul 8, si s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )