Libnet.ro
UNICEF

05:30

US Open: Prima reactie a lui Tecau, dupa ce Halep l-a parasit la dublu mixt

România Liberă România Liberă,
US Open: Prima reactie a lui Tecau, dupa ce Halep l-a parasit la dublu mixt

Horia Tecau a spus ca a inteles decizia Simonei Halep de a se retrage din turneul de dublu mixt, deoarece prioritar pentru ea este meciul de la simplu. Cei doi se vor concentra mai departe doar pe turneele lor principale, simplu, respectiv dublu masculin pentru Tecau. continuă pe România Liberă

US Open: Prima reactie a Simonei Halep, dupa eliminarea Sabinei Lisicki. Ce a ingrijorat-o cel mai mult!

Am avut de muncit serios in acest meic. A fost o partida de mare lupta. La un moment dat am fost un pic ingrijorata din cauza piciorului, pentru ca am avut o durere destul de mare, dar am stiut ca nu trebuie sa renunt. Eu ma simt destul .

SRI, prima reactie in cazul refugiatilor: Trebuie identificate rutele de migratie, anticipat modul in care acestia se vor manifesta in tarile unde vor ajunge si proiectata o strategie europeana coerenta

Serviciul Roman de Informatii are, marti, o prima reactie oficiala privind criza refugiatilor. Potrivit SRI, subiectul central de pe agenda europeana trebuie gestionat printr-o colaborare a tarilor membre UE,.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in OPTIMILE US Open 2015. Cui i-a multumit pentru victorie

Simona Halep, a doua favorita a turneului, a spus, dupa calificarea in optimile US Open, pentru a doua oara in cariera sa, ca se bucura mai ales ca a terminat in doar doua seturi deoarece duminica urmeaza un nou meci la dublu mixt.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in optimi la US Open

Sunt foarte fericita de jocul meu in aceasta seara, a fost prima data cand am jucat in sesiunea de seara, dar am incercat sa-mi fac jocul. E frumos sa joc maine la mixt-dublu, e prima data cand fac asta,.

Simona Halep la US Open: prima reactie dupa succesul cu Lisicki si o decizie dureroasa pe care a fost nevoita sa o ia

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale US Open, dupa ce a invins-o, luni, cu scorul de 6-7 6), 7-5, 6-2, pe sportiva germana Sabine Lisicki.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )