Libnet.ro
UNICEF

22:45

US Open: Serena Williams s-a calificat in sferturi; Karolina Pliskova, eliminata de Johanna Konta

Hotnews Hotnews,
 US Open: Serena Williams s-a calificat in sferturi; Karolina Pliskova, eliminata de Johanna Konta

Serena Williams 8 WTA) a trecut fara emotii de Petra Martic 22 WTA), scor 6-3, 6-4, calificandu-se in sferturi la US Open. in alta partida a zilei, Johanna Konta 16 WTA) a invins-o in trei seturi pe Karolina Pliskova 3 WTA), scor 6-71), 6-3, 7-5. continuă pe Hotnews

US Open: Serena Williams, Ashleigh Barty si Johanna Konta, in optimi dupa victorii in doua seturi Sevastova a fost eliminata

Serena Williams, Ashleigh Barty si Johanna Konta s-au calificat, vineri, in optimile de la Flushing Meadows, dupa ce au obtinut victorii destul de usoare, in doua seturi. Anastasija Sevastova este cel mai important nume care a parasit competitia, dupa ce a fost invinsa de Petra Martic.

US Open: Barty, Pliskova, Svitolina, Serena Williams si Keys s-au calificat in optimi (Rezultatele zilei)

Nume importante precum Ashleigh Barty favorita 2), Karolina Pliskova 3), Elina Svitolina 5), Serena Williams 8) sau Madison Keys 10) si-au asigurat prezenta in optimile de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate vineri pe tabloul feminin de simplu.

US Open: Karolina Pliskova s-a calificat in optimi, dupa un meci dificil cu Ons Jabeur

Karolina Pliskova Cehia, a treia favorita) s-a calificat in optimile US Open-ului, dupa ce a trecut de spectaculoasa Ons Jabeur Tunisia, 62 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-4. Meciul a durat doua ore si opt minute.

VIDEO Serena Williams, calificare in trei seturi in fata locului 121 WTA (Catherine McNally)

Serena Williams a obtinut calificarea in turul al treilea de la US Open, dupa ce a invins-o in trei seturi, scor 5-7, 6-3, 6-1, pe Catherine McNally 121 WTA). La finalul disputei, Serena a precizat ca nu a fost multumita de jocul ei si ca va juca mai bine data viitoare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )