Libnet.ro
UNICEF

00:07

US Open: Sorana Cirstea vs Jelena Ostapenko 4-6, 4-6/ Cirstea, eliminata in turul doi la New York

Hotnews Hotnews,
 US Open: Sorana Cirstea vs Jelena Ostapenko 4-6, 4-6/ Cirstea, eliminata in turul doi la New York

Sorana Cirstea locul 54 WTA) n-a reusit sa treaca de obstacolul Jelena Ostapenko, fiind eliminata in turul al doilea al US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Favorita numarul 12 a competitiei de la Flushing Meadows s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-4, dupa o ora si 32 de minute de joc. Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

LIVE Sorana Cirstea - Jelena Ostapenko si Monica Niculescu - Ana Bogdan in turul 2 la US Open (18:00)

Urmariti live text in aceasta pagina, dupa ora 18:00, meciurile Sorana Cirstea - Jelena Ostapenko si Monica Niculescu - Ana Bogdan din turul 2 al US Open.

LIVESCORE Sorana Cirstea vs Jelena Ostapenko (de la ora 18:00)

Pentru calificarea in runda a treia de la US Open, Sorana Cirstea locul 54 WTA) este nevoita sa treaca de letona Jelena Ostapenko, locul 12 WTA si cap de serie numarul 12. Confruntarea dintre cele doua jucatoare se va disputa pe arena Louis Armstrong, incepand cu ora 18. 00, fiind primul meci al zilei pe a doua arena ca marime de la Flushing Meadows. Partida va fi transmisa in direct pe Eurosport si Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Sorana Cirstea vs Jelena Ostapenko 4-6, 0-0

Pentru calificarea in runda a treia de la US Open, Sorana Cirstea locul 54 WTA) este nevoita sa treaca de letona Jelena Ostapenko, locul 12 WTA si cap de serie numarul 12. Confruntarea dintre cele doua jucatoare se va disputa pe arena Louis Armstrong, incepand cu ora 18:10, fiind primul meci al zilei pe a doua arena ca marime de la Flushing Meadows. Partida va fi transmisa in direct pe Eurosport si Livescore pe HotNews. ro.

US Open: Sorana Cirstea, duel cu Jelena Ostapenko in turul doi

Sorana Cirstea 54 WTA) o va intalni in turul doi de la US Open pe Jelena Ostapenko Letonia - 12 WTA), sportiva care a castigat ultima editie de la Roland Garros a trecut in finala de Simona Halep).

US Open: Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Ana Bogdan vor evolua joi

Meciurile Sorana Cirstea, locul 54 WTA - Jelena Ostapenko Letonia), locul 12 WTA si cap de serie numarul 12, si Monica Niculescu, locul 57 WTA - Ana Bogdan, locul 108 WTA, se disputa, joi, in turul al doilea al US Open, ultimul Grand Slam al anului.

US Open: Sorana Cirstea, in turul doi la New York

Sorana Cirstea, locul 54 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de Grand Slam de la US Open, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove locul 171 WTA - venita din calificari).

US Open (f): Karolina Pliskova, Jelena Ostapenko si Sorana Cirstea, in turul doi - Angelique Kerber, eliminata (Rezultatele zilei)

Marti nu s-au disputat prea multe meciuri nici pe tabloul feminin de simplu, ploaia fiind dusmanul numarul unu al organizatorilor de la US Open. Cap de serie numarul unu, Karolina Pliskova s-a calificat in turul doi, faza a competitiei unde au mai ajuns, printre altele, Madison Keys, Jelena Ostapenko sau Sorana Cirstea. Angelique Kerber a parasit deja Grand Slam-ul pe care il castiga in urma cu un an de zile. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la New York.

Asa am trait Niculescu, Bogdan si Cirstea in turul 2 la US Open

Am transmis live text in aceasta pagina, dupa ora 18:00, partidele jucatoarelor din Romania in turul 2 la US Open.

LIVE Niculescu - Bogdan in turul doi la US Open

Urmariti live text in aceasta pagina, dupa ora 20:00, duelul suta la suta romanesc dintre Monica Niculescu si Ana Bogdan. Miza este un loc in turul 3 la US Open.

LIVE Niculescu - Bogdan in turul doi la US Open. Meciul ajunge in decisiv

Urmariti live text in aceasta pagina, dupa ora 20:00, duelul suta la suta romanesc dintre Monica Niculescu si Ana Bogdan. Miza este un loc in turul 3 la US Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )