Libnet.ro
UNICEF

01:05

US Open (f): Karolina Pliskova, Jelena Ostapenko si Sorana Cirstea, in turul doi - Angelique Kerber, eliminata (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 US Open (f): Karolina Pliskova, Jelena Ostapenko si Sorana Cirstea, in turul doi - Angelique Kerber, eliminata (Rezultatele zilei)

Marti nu s-au disputat prea multe meciuri nici pe tabloul feminin de simplu, ploaia fiind dusmanul numarul unu al organizatorilor de la US Open. Cap de serie numarul unu, Karolina Pliskova s-a calificat in turul doi, faza a competitiei unde au mai ajuns, printre altele, Madison Keys, Jelena Ostapenko sau Sorana Cirstea. Angelique Kerber a parasit deja Grand Slam-ul pe care il castiga in urma cu un an de zile. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la New York. continuă pe Hotnews

US Open: Sorana Cirstea, duel cu Jelena Ostapenko in turul doi

Sorana Cirstea 54 WTA) o va intalni in turul doi de la US Open pe Jelena Ostapenko Letonia - 12 WTA), sportiva care a castigat ultima editie de la Roland Garros a trecut in finala de Simona Halep).

Karolina Pliskova crede ca Halep o va invinge pe Sharapova: A avut in acest an mai multe meciuri si mai multa consistenta

Liderul mondial din tenisul feminin, Karolina Pliskova, este de parere ca Simona Halep va castiga meciul din primul tur de la US Open cu Maria Sharapova, deoarece a avut mai multa consistenta in acest an, informeaza wtatennis. com.

Sorana Cirstea, in turul doi la US Open

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove cu scorul.

Sorana Cirstea, calificare in turul doi la US Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, marti seara, in turul secund la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Sorana Cirstea, victorie categorica in primul tur la US Open

Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 la US Open dupa ce a trecut in doua seturi de olandeza Lesley Kerkhove. Romanca a avut nevoie de o ora si 15 minute pentru a se impune cu scor.

US Open 2017: Sorana Cirstea aduce prima victorie romaneasca!

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea la US Open, dupa o victorie lejera, in doua seturi, scor 6-1, 6-3, cu Lesley Kerkhove, din Olanda.

US Open: Sorana Cirstea, in turul doi la New York

Sorana Cirstea, locul 54 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de Grand Slam de la US Open, dupa ce a invins-o pe olandeza Lesley Kerkhove locul 171 WTA - venita din calificari).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )