Libnet.ro
UNICEF

12:01

Oprea anunta cum va vota UNPR la motiunea de cenzura din toamna

România Liberă România Liberă,
Oprea anunta cum va vota UNPR la motiunea de cenzura din toamna

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, duminica,ca partidul pe care il conduce nu va vota motiunea de cenzura care ar putea fi initiata in toamna. continuă pe România Liberă

Cum va vota UNPR la motiunea de cenzura. Vicepremierul Gabriel Oprea aplica o metoda pe care el a patentat-o

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, joi, ca partidul sau nu va vota la motiunea de cenzura, mentionand ca parlamentarii UNPR nu se vor ridica din banca. Cred ca nu ne ridicam din.

Gabriel Oprea: Il sustin total pe Victor Ponta. Motiunea de cenzura nu are nici o sansa. / Am fost de 7 ori ministru, si cred ca cel mai bun din Romania

Vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca il sustine total pe Victor Ponta, care se confrunta, vineri, cu o motiune de cenzura impotriva sa si a Guvernului sau, ce urmeaza sa fie supusa la vot in Parlament. Presedintele UNPR a mai afirmat ca Cred ca este o coincidenta nefericita citarea la Parchet si depunerea motiunii de cenzura. Cred in statul roman, cred ca a fost o coincidenta. Ar fi anormal sa fie altfel. Asta e rolul opozitiei, sa critice puterea. Motiunea de cenzura maine nu are nici o sansa, a adugat Oprea.

Gabriel Oprea, intrebat cum ar vota UNPR la o noua motiune de cenzura: La fel. Adica nu vom vota

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, duminica, intrebat cum va vota formatiunea sa daca in toamna va fi initiata o noua motiune de cenzura, ca UNPR nu va vota, informeaza.

Gabriel Oprea dezvaluie CUM va vota UNPR la urmatoarea motiune de cenzura a PNL

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a spus, duminica, intrebat cum va vota formatiunea sa in cazul in care in toamna va fi initiata o noua motiune de cenzura, ca Uniunea va proceda la fel ca la ultima.

Doi deputati neafiliati au anuntat ca vor vota pentru motiunea de cenzura initata de PNL

Deputatii neafiliati Mihaela Stoica si Virgil Guran au anuntat joi ca vor vota in favoarea motiunii de cenzura initiata de PNL. Voi sanctiona, votand motiunea de cenzura, si jignirile pe care un.

Remus Cernea anunta cum va vota la motiunea de cenzura

Deputatul independent Remus Cernea a precizat ca va vota in favoarea motiunii de cenzura a PNL deoarece guvernul PSD nu a respectat dreptul la vot al romanilor din strainatate la alegerile din noiembrie 2014.

PSD si UNPR nu vor vota motiunea PNL: Din respect pentru Parlament vom fi prezenti. Cel care vrea sa te darame trebuie sa isi arate forta atunci, la urna de vot (VIDEO)

Rovana Plumb, ministrul Muncii, a declarat pentru B1 TV, ca PSD nu va vota vineri in Parlament la motiunea initiata de PNL. E treaba opozitiei sa isi aduce voturile ca sa treaca motiunea. Noi cei din PSD nu.

Politic Show: Ponta, pentru Bloomberg: Ziua de maine nu va aduce surprize, coalitia va rezista cu hotarare; Cum le-au picat PSD si UNPR motiunea liberalilor, cu o zi inainte de vot; Gabriel Oprea, sustinere totala pentru Kovesi la DNA

Brummell: MCV va fi ridicat cand vor fi indepliniti indicatorii Intrebat cum se vad problemele din Romania in Marea Britanie, Paul Brummell. Ludovic Orban, despre mitingul social-democratilor: PSD nu poate sa mai schimbe impresia penibila produsa Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi.

Deputatul independent Viorel Blajut spune ca va vota motiunea de cenzura, in urma declaratiei lui Rus

Deputatul independent de Iasi Viorel Blajut sustine ca va vota, vineri, motiunea de cenzura a PNL, precizand ca nu intentiona sa se prezinte in Parlament, dar ca l-au infuriat declaratiile lui Ioan Rus.

Secretarul general adjunct al PSD: Decizia de a nu vota la motiunea de cenzura initiata de PNL nu tine de vreo strategie ascunsa

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a transmis, joi, printr-un comunicat, ca decizia membrilor partidului de a a nu vota vineri la motiunea de cenzura nu face parte dintr-o strategie ascunsa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3161 seconds )