Libnet.ro
UNICEF

23:15

Gabriel Oprea, intrebat cum ar vota UNPR la o noua motiune de cenzura: La fel. Adica nu vom vota

B1 B1,
Gabriel Oprea, intrebat cum ar vota UNPR la o noua motiune de cenzura: La fel. Adica nu vom vota

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, duminica, intrebat cum va vota formatiunea sa daca in toamna va fi initiata o noua motiune de cenzura, ca UNPR nu va vota, informeaza. continuă pe B1

Gabriel Oprea dezvaluie CUM va vota UNPR la urmatoarea motiune de cenzura a PNL

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a spus, duminica, intrebat cum va vota formatiunea sa in cazul in care in toamna va fi initiata o noua motiune de cenzura, ca Uniunea va proceda la fel ca la ultima.

Gabriel Oprea: Romania va cumpara o noua escadrila de avioane F-16

Romania va cumpara a doua escadrila de avioane F-16, achizitie care face parte din strategia de securitate nationala a tarii. Anuntul a fost facut de ministrul de Interne, Gabriel Oprea, care a vorbit desp.

Oprea anunta cum va vota UNPR la motiunea de cenzura din toamna

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, duminica,ca partidul pe care il conduce nu va vota motiunea de cenzura care ar putea fi initiata in toamna.

Gabriel Oprea despre votul la o viitoare motiune de cenzura: Ce am facut acum voi face si in toamna

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat ca, in cazul unei viitoare motiuni de cenzura, in toamna, la adresa guvernului, va avea aceeasi pozitie ca si cea exprimata la motiunea din 12 iunie.

Cum va vota UNPR la motiunea de cenzura. Vicepremierul Gabriel Oprea aplica o metoda pe care el a patentat-o

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, joi, ca partidul sau nu va vota la motiunea de cenzura, mentionand ca parlamentarii UNPR nu se vor ridica din banca. Cred ca nu ne ridicam din.

Gabriel Oprea: Il sustin total pe Victor Ponta. Motiunea de cenzura nu are nici o sansa. / Am fost de 7 ori ministru, si cred ca cel mai bun din Romania

Vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca il sustine total pe Victor Ponta, care se confrunta, vineri, cu o motiune de cenzura impotriva sa si a Guvernului sau, ce urmeaza sa fie supusa la vot in Parlament. Presedintele UNPR a mai afirmat ca Cred ca este o coincidenta nefericita citarea la Parchet si depunerea motiunii de cenzura. Cred in statul roman, cred ca a fost o coincidenta. Ar fi anormal sa fie altfel. Asta e rolul opozitiei, sa critice puterea. Motiunea de cenzura maine nu are nici o sansa, a adugat Oprea.

Zvonuri privind inscrierea lui Sebastian Ghita in UNPR. Gabriel Oprea neaga informatiile

Deputatul Sebastian Ghita se joaca de-a inscrierea in partid. inainte de votul motiuni, se zvonea ca acesta s-ar fi inscris in UNPR. La scurt timp insa, Gabriel Oprea a anuntat ca nu s-a intamplat acest.

Gabriel Oprea, despre trecerea lui Robert Cazanciuc la UNPR: N-a semnat nimic, sunt doar discutii. Nu este nimic oficial, ca sa fie foarte clar

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a vorbit, joi, in cadrul unui interviu pentru Adevarul, despre informatia aparuta inn spatiul public in urma cu o zi, potrivit careia Robert Cazanciuc va trece.

Gabriel Oprea, la Adevarul Live: Nu sunt de acord ca Parlamentul sa schimbe Codul Penal. UNPR are un interes pentru Ministerul Justitiei

Vicepremierul Gabriel Oprea, omul-cheie al actualei guvernari, a spus, la Adevaul Live, ca nu sustine demersul parlamentarilor PSD de a schimba legislatia penala. Liderul UNPR a mai spus ca o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru inca un mandat in fruntea DNA, pentru ca institutia pe care o conduce este un etalon pe plan european.

Gabriel Oprea: O sustin total pe Laura Codruta Kovesi pentru inca un mandat la sefia DNA/ Nu revin in PSD, mi s-a propus fuziunea si acum/ Nu neg ca avem interes pentru Ministerul Justitiei, nu e nimic oficial

Gabriel Oprea, omul momentului dupa ce l-a transferat de la PSD in UNPR pe ministrul Justitiei, a declarat joi la Adevarul ca o sustin total pe Laura Codruta Kovesi pentru inca un mandat la sefia DNA. Oprea a mai relatat in interviu ca a primit amenintari cu moartea in 2009, cand nu a vrut sa instaleze mafia la Ministerul de Interne. Oprea a confirma ca PSD i-a propus fuziunea insa nu are cum se revina in PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )