Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatul independent Viorel Blajut spune ca va vota motiunea de cenzura, in urma declaratiei lui Rus

Hotnews Hotnews,
 Deputatul independent Viorel Blajut spune ca va vota motiunea de cenzura, in urma declaratiei lui Rus

Deputatul independent de Iasi Viorel Blajut sustine ca va vota, vineri, motiunea de cenzura a PNL, precizand ca nu intentiona sa se prezinte in Parlament, dar ca l-au infuriat declaratiile lui Ioan Rus. continuă pe Hotnews

UPDATE Sase deputati neafiliati anunta ca vor vota motiunea de cenzura

Deputatii neafiliati Virgil Gura, Paul Dumbravanu, Mihaela Stoica, Petru Movila, Viorel Blajut si Romeo Radulescu au anuntat pana la aceasta ora ca vor vota motiunea de cenzura a PNL impotriva guvernului Victor Ponta.

Remus Cernea anunta ca va vota motiunea de cenzura pe tema votului in diaspora

Deputatul independent Remus Cernea a anuntat joi ca va vota motiunea de cenzura depusa de PNl la adresa Guvernului Ponta privind organizarea votului in diaspora la alegerile prezidentiale din 2014. Intr-o postare pe Facebook, Cernea mai precizeaza ca votul sau este si un vot de blam fata de atitudinea refractara a PNL privind reforma electorala si propunerile societatii civile pentru a avea o reala competitie la alegerile de anul viitor.

Parlamentarii PSD nu vor vota la motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Parlamentarii PSD vor fi prezenti, vineri, la motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului, dar nu vor vota, fiind treaba opozitiei sa obtina voturile necesare, a anuntat presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb.

Marian Avram, deputat PSD de Tulcea, anunta ca voteaza motiunea de cenzura: Consider ca dreptul la vot este indispensabil intr-o democratie veritabila

Deputatul PSD Marian Avram de Tulcea a anuntat ca voteaza motiunea de cenzura. Este al doilea social-democrat care a facut acest anunt cu o zi inainte de motiunea de cenzura, dupa deputatul Gheorghe Roman, care a anuntat si ca va demisiona din PSD.

Gheorghe Roman, deputatul care a demisionat din PSD pentru a vota motiunea depusa de PNL: Atunci cand esti dintr-un judet care da presedintele Romaniei, nu poti sa nu tii cont de ce doresc romanii

Parlamentarul PSD din judetul Sibiu Gheorghe Roman a explicat la B1 TV de ce a hotarat sa paraseasca PSD si sa voteze vineri pentru motiunea initiata de PNL. Astfel, deputatul din Medias a spus ca trebuie.

Gheorghe Roman, deputatul care a demisionat din PSD pentru a vota motiunea depusa de PNL: Atunci cand esti dintr-un judet care da presedintele Romaniei, nu poti sa nu tii cont de ce doresc romanii (VIDEO)

Parlamentarul PSD din judetul Sibiu Gheorghe Roman a explicat la B1 TV de ce a hotarat sa paraseasca PSD si sa voteze vineri pentru motiunea initiata de PNL. Astfel, deputatul din Medias a spus ca trebuie.

PSD si UNPR nu vor vota motiunea PNL: Din respect pentru Parlament vom fi prezenti. Cel care vrea sa te darame trebuie sa isi arate forta atunci, la urna de vot (VIDEO)

Rovana Plumb, ministrul Muncii, a declarat pentru B1 TV, ca PSD nu va vota vineri in Parlament la motiunea initiata de PNL. E treaba opozitiei sa isi aduce voturile ca sa treaca motiunea. Noi cei din PSD nu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )