Libnet.ro
UNICEF

11:31

Opt persoane au fost arestate in Germania pentru violenta impotriva refugiatilor

România Liberă România Liberă,
Opt persoane au fost arestate in Germania pentru violenta impotriva refugiatilor

Procurorii germani au dispus arestarea a opt persoane acuzate ca au fondat o organizatie terorista de dreapta in Freital, oras din estul Germaniei, care a devenit cunoscut pentru o serie de atacuri de extrema dreapta impotriva solicitantilor de azil. continuă pe România Liberă

Atentat cu masina-capcana in sud-estul Turciei. Cel putin opt persoane au murit si peste 100 au fost ranite

Opt persoane si-au pierdut viata si peste 100 au fost ranite vineri dimineata in urma detonarii unui vehicul-capcana in apropiere de sediul politiei din Diyarbakir, oras cu populatie majoritar kurda situat sud-estul Turciei, relateaza Reuters in pagina sa electronica.

FACEBOOK: Mark Zuckerberg si intreaga conducere a companiei anchetata in Germania pentru tolerarea de mesaje violente

Marck Zuckerbeg impreuna cu membri principali ai conducerii companiei Facebook sunt investigati in Germania pentru tolerarea pe reteaua de socializare a mesajelor de tip rasist, violent, sicare.

FOTO + VIDEO. Atentat cu masina-capcana la sediul politiei din orasul turc Diyarbakir, dupa arestarea liderilor Partidului Democrat al Popoarelor. Opt persoane au murit si cel putin 100 au fost ranite

Circa 20 de persoane au fost ranite intr-o puternica explozie care s-a produs vineri dimineata in fata unui sediu al politiei din Diyarbakir, oras cu populatie majoritar kurda in sud-estul Turciei, au indicat responsabili din domeniul securitatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )