Libnet.ro
UNICEF

07:45

ORA 12:00 - Prima reactie a lui Victor Ponta dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

România Liberă România Liberă,
ORA 12:00 - Prima reactie a lui Victor Ponta dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Premierul Victor Ponta a anuntat ca la ora 12:00 va sustine o declaratie de presa la sediul Partidului Social Democrat. continuă pe România Liberă

Live Text Roma 2015. Simona Halep - Alison Riske: miercuri, ora 12.00. Romanca are nevoie de o victorie

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o va intalni, miercuri, de la ora 12. 00, pe americanca Alison Riske, 45 WTA, in turul al doilea in cadrul turneului Premier 5 de la Roma .

UPDATE: Prima reactie a lui Victor Ponta, dupa condamnarea lui Dragnea

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca a luat act decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie. in acest context, premierul a precizat ca este vorba despre o decizie simbolica.

LIVE TEXT Alexandra Dulgheru vs Ekaterina Makarova (12:00)

Alexandra Dulgheru locul 72 WTA) lupta cu Ekaterina Makarova locul 8 WTA) pentru a se califica in sferturile turneului Premier 5 de la Roma. Meciul de pe Arena Pietrangeli va fi in direct pe Dolcesport 1 si Live Text pe HotNews. ro de la ora 12:00.

Liviu Dragnea a demisionat din functia de ministru, dupa sentinta in dosarul Referendumului: Ma consider nevinovat / Un precedent periculos pentru democratie

Ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PSD, alaturi de premierul Victor Ponta, dupa ce a fost condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare, ca se considera nevinovat dar si-a dat demisia din Guvernul condus de Victor Ponta. In opinia sa, decizia justitiei reprezinta un precedent periculos care poate afecta democratia. Victor Ponta s-a aratat si el nemultumit de decizia justitiei, intrebandu-se cum se mai poate face campanie fara sa indemni oamenii sa iasa la vot.

PNL ii cere demisia lui Victor Ponta pentru cele 600 de milioane de euro blocate de CE

Vicepresedintele PNL Alexandru Nazare i-a cerut demisia premierului Victor Ponta pentru cele peste 600 de milioane de euro blocate de Comisia Europeana, se arata intr-un comunicat PNL.

Victor Ponta, despre cardurile de sanatate: Am lucrat cu SRI si STS la acest proiect. Exista un lobby impotriva cardului de sanatate

Victor Ponta este multumit de cardul de sanatate. Premierul a declarat ca proiectul noului card este unul modern si ca s-a lucrat mult cu cei de la SRI si STS pentru implementarea acestuia. Ponta sustine si ca.

Victor Ponta, despre cardurile de sanatate: Am lucrat cu SRI si STS la acest proiect. Exista un lobby impotriva cardului de sanatate (VIDEO)

Victor Ponta este multumit de cardul de sanatate. Premierul a declarat ca proiectul noului card este unul modern si ca s-a lucrat mult cu cei de la SRI si STS pentru implementarea acestuia. Ponta sustine si ca.

Premierul Victor Ponta: Liviu Dragnea a avut ghinionul de a fi singurul in dosar (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la sediul PSD, dupa decizia data de inalta Curte de Casatie si Justitie in cazul lui Liviu Dragnea, ca acesta a avut ghinionul de a fi singurul in acest dosar,.

Victor Ponta: Noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, desemnat dupa discutii cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Liviu Dragnea i-a prezentat demisia, ca urmare a condamnarii sale la un an de inchisoare cu suspendare. Persoana care va ocupa postul de.

Victor Ponta: M-am hotarat sa mai stau inca 10-15 ani la guvernare, pana cand cei de la Interne si ANAF vor face o baza comuna cu amenzile de circulatie

Premierul Victor Ponta e decis sa mai stea 10-15 ani la guvernare, pana cand Ministerul de Interne si Agentia Nationala de Administrare Fiscala vor reusi sa realizeze o baza de date comuna cu amenzile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )