Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL ii cere demisia lui Victor Ponta pentru cele 600 de milioane de euro blocate de CE

România Liberă România Liberă,
PNL ii cere demisia lui Victor Ponta pentru cele 600 de milioane de euro blocate de CE

Vicepresedintele PNL Alexandru Nazare i-a cerut demisia premierului Victor Ponta pentru cele peste 600 de milioane de euro blocate de Comisia Europeana, se arata intr-un comunicat PNL. continuă pe România Liberă

Premierul Victor Ponta, despre stenogramele PNL: Liberalii au o traditie veche de a se imprieteni pana trec puntea, dar e problema lor pana la urma

Victor Ponta afirma ca in momentul de fata nu exista o alternativa la guvernare, cea mai buna solutie fiind ca PSD sa asigure actul de guvernare pana in 2016. Liberalii au o traditie veche de a se.

Alina Gorghiu: Victor Ponta nu va fi premier mai mult de decembrie 2016, iar Predoiu va fi premier cel mai tarziu in decembrie 2016

Alina Gorghiu a spus marti seara, ca Victor Ponta nu va mai ocupa functia de premier, care va fi preluata in decembrie 2016 de Catalin Predoiu. Domnul Predoiu este un om foarte echilibrat. Cele doua.

Victor Ponta, mesaj de Ziua Regalitatii: Casa Regala a sprijinit Romania in momente dificile, ne-a invatat ce inseamna patriotismul si a oferit tarii repere morale inalte

Premierul Victor Ponta a transmis pe pagina de Facebook un mesaj de Ziua Regalitatii, in care afirma ca Romania a fost sprijinita de Casa Regala in cele mai dificile momente. De asemenea, Casa Regala a.

Victor Ponta, despre cardurile de sanatate: Am lucrat cu SRI si STS la acest proiect. Exista un lobby impotriva cardului de sanatate

Victor Ponta este multumit de cardul de sanatate. Premierul a declarat ca proiectul noului card este unul modern si ca s-a lucrat mult cu cei de la SRI si STS pentru implementarea acestuia. Ponta sustine si ca.

Victor Ponta, despre cardurile de sanatate: Am lucrat cu SRI si STS la acest proiect. Exista un lobby impotriva cardului de sanatate (VIDEO)

Victor Ponta este multumit de cardul de sanatate. Premierul a declarat ca proiectul noului card este unul modern si ca s-a lucrat mult cu cei de la SRI si STS pentru implementarea acestuia. Ponta sustine si ca.

Victor Ponta, dupa ce Klaus Iohannis l-a criticat pentru vizita recenta din tarile arabe: Trebuia sa pun eu mana pe telefon

Premierul Victor Ponta a acceptat o afirmat luni seara ca la urmatoarea vizita pe care o va efectua in strainatate va pune mana pe telefon personal pentru a-l anunta pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a acuzat recent ca a mers intr-un turneu in tarile arabe pe cont propriu.

Victor Ponta: Facem un moment T0 - stergem sume DDA, PFA, pana la 1 iunie, pentru care exista procese cu ANAF

Guvernul va discuta un proiect de lege prin care vor fi anulate anumite obligatii de plata pentru drepturi de autor, PFA, CASS, diurne, in cazul carora sunt deschise procese intre ANAF si diversi contribuabili, deoarece costul procesele depaseste cuantumul banilor obtinuti, a anuntat luni premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Vrem sa facem un moment T0 prin care vor fi anulate anumite obligatii de plata pentru drepturi de autor, PFA, CASS, diurne, in cazul carora sunt deschise procese cu ANAF

Victor Ponta anunta ca un proiect de lege prin care vor fi anulate anumite obligatii de plata pentru drepturi de autor, PFA, CASS, diurne, in cazul carora sunt deschise procese intre ANAF si diversi.

Victor Ponta, la Digi 24: Codul Silvic nu a influentat colaborarea benefica cu presedintele Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta este invitat, in aceasta, seara, la Digi 24, incepand cu ora 20. 30, pentru a discuta, printre altele, despre relatia cu presedintele Klaus Iohannis, dar si despre modificarile operate, in Parament, la Codul Penal si Codul de Procedura Penala, care limiteaza actiunile Justitiei.

Victor Ponta: Romania poate fi lider regional in securitate cibernetica

Victor Ponta sustine ca Romania are o mare oportunitate pentru a dezvolta securitatea cibernetica impreuna cu SUA, tara cea mai avansata in domeniu, si poate fi un lider regional, pentru ca are o bogatie naturala de necontestat, respectiv calitatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )