Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un oras din Germania a instalat cuiburi in care se pot adaposti oamenii strazii

Adevărul Adevărul,
Un oras din Germania a instalat cuiburi in care se pot adaposti oamenii strazii

Capsulele Ulmer Nest au un aspect futurist si pot adaposti doua persoane, care vor fi protejate de vant si ploaie, iar instalarea lor a fost facuta inainte de cele mai friguroase nopti din Germania. continuă pe Adevărul

Un crematoriu din Germania lucreaza 24 de ore din 24, sapte zile din sapte Mesajul directorului pentru coronasceptici: Veniti sa ne ajutati sa mutam sicriele VIDEO

Pe unele sicrie este scris risc de infectare, pe altele corona, multe poarta avertismentul fara serviciu mortuar. Crematoriul din Meissen, in fosta Republica Democrata Germana, lucreaza 24 de ore din 24, intr-un oras care se confrunta cu o crestere dramatica a numarului de victime Covid-19, scrie AFP.

Un barbat din Germania a murit, dupa ce s-a reinfectat a doua oara cu Covid-19

Un barbat care s-a infectat a doua oara cu COVID-19 a murit in sudul Germaniei, au anuntat oficialii locali, acesta fiind primul caz din tara in care o persoana a decedat in urma reinfectarii cu coronavirus, relateaza dpa, citata de Agerpres.

CELE MAI TARI BANCURI CU STUDENTI: Cum poti termina rapid o facultate din Germania

Mai vecine, cum o mai duce fiu-tu? Tot in Germania? Da, o terminat luna trecuta facultatea de drept. Seriooos? Bravo! Si acum ce face? Acum o mutat schela la fatada facultatii de.

DOCUMENT Lista completa a persoanelor care se pot vaccina impotriva COVID in etapa a doua Se vor putea vaccina in Romania si cetatenii europeni si strainii cu sedere legala

Cetatenii europeni si strainii cu sedere legala in Romania se vor putea vaccina impotriva COVID in tara noastra. Prevederea este inclusa intr-o hotarare prin care guvernul a extins si categoriile de persoane si de angajati din domenii considerate esentiale care vor fi cuprinse in etapa a doua de vaccinare. De asemenea, anumite categorii vor avea prioritate odata cu inceperea etapei a treia de vaccinare, care vizeaza populatia generala.

Raluca Turcan: Pregatim campania nationala de evaluare a ajutoarelor sociale. Vom gasi solutii pentru cresterea gradului de ocupare in randul beneficiarilor care pot munci

Raluca Turcan a anuntat ca Ministerul Muncii pregateste campania nationala de evaluare a ajutoarelor sociale, care va incepe in curand in toata tara. intr-un mesaj publicat pe Facebook, ministrul.

Secretul momentului, dezlegat: ce e, de fapt, monstrul din Loch Ness. Omul care sustine ca are raspunsul

Te-ai intrebat in ultimul timp despre Monstrul din Loch Ness? Daca tot e pandemie si nu prea ai ce face in timpul liber, ar fi util sa explorezi curiozitati si descoperiri din stiinta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )