Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un barbat din Germania a murit, dupa ce s-a reinfectat a doua oara cu Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Un barbat din Germania a murit, dupa ce s-a reinfectat a doua oara cu Covid-19

Un barbat care s-a infectat a doua oara cu COVID-19 a murit in sudul Germaniei, au anuntat oficialii locali, acesta fiind primul caz din tara in care o persoana a decedat in urma reinfectarii cu coronavirus, relateaza dpa, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Germania: Un barbat de 73 de ani a murit dupa ce s-a reinfectat cu Covid-19. Este primul astfel de caz din stat

Un barbat in varsta de 73 de ani, care s-a infectat a doua oara cu coronavirus, a murit in sudul Germaniei, acesta fiind primul caz din tara in care o persoana a decedat in urma reinfectarii cu.

Descoperire colosala la Salaj. Ce a gasit un barbat din Zalau in pamant, de fapt

Un barbat din Zalau a facut o descoperire uriasa, dupa care a anuntat autoritatile. Cu ajutorul GPS-ului, acesta a putut da locatia exacta iar mai multi reprezentanti au ajuns la fata locului. Tezaurul a fost trimis pentru a urma un proces de restaurare. Zalau, orasul in care un barbat a facut o descoperire imensa in .

Un barbat din Targu-Jiu a folosit un pampers ca masca de protectie si a vrut sa intre in Primarie. Cum au reactionat angajatii institutiei

Un barbat din Targu Jiu a mers la Primarie cu un scutec pe fata in loc de masca de protectie. Omul purta pampersul regulamentar, acoperindu-si nasul si gura, doar ca angajatii institutiei nu au fost convinsi sa-l lase sa intre.

Un pacient care s-a vindecat dupa infectia cu COVID s-a reinfectat si a murit. Ce spun specialistii in imunitate

Un barbat din Germania care a contractat pentru a doua oara intr-un an infectia cu COVID-19 a murit in luna ianuarie. Este primul caz din aceasta tara in care o persoana a decedat in urma reinfectarii cu coronavirus.

Un crematoriu din Germania lucreaza 24 de ore din 24, sapte zile din sapte Mesajul directorului pentru coronasceptici: Veniti sa ne ajutati sa mutam sicriele VIDEO

Pe unele sicrie este scris risc de infectare, pe altele corona, multe poarta avertismentul fara serviciu mortuar. Crematoriul din Meissen, in fosta Republica Democrata Germana, lucreaza 24 de ore din 24, intr-un oras care se confrunta cu o crestere dramatica a numarului de victime Covid-19, scrie AFP.

CELE MAI TARI BANCURI CU STUDENTI: Cum poti termina rapid o facultate din Germania

Mai vecine, cum o mai duce fiu-tu? Tot in Germania? Da, o terminat luna trecuta facultatea de drept. Seriooos? Bravo! Si acum ce face? Acum o mutat schela la fatada facultatii de.

Doi barbati din Giurgiu, arestati dupa ce au furat si ucis doi struti

Doi barbati de 35, respectiv 52 de ani, ambii din judetul Giurgiu, au fost arestati preventiv dupa ce au sustras si au ucis doi struti dintr-o gospodarie din satul Puieni, scrie g4media.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )