Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orasul din Europa cu cea mai iNALTA calitate a vietii. Se afla la 1000 de kilometri de Bucuresti

Antena3 Antena3,
Orasul din Europa cu cea mai iNALTA calitate a vietii. Se afla la 1000 de kilometri de Bucuresti

Capitala Austriei a primit si in acest an titlul de orasul cu cea mai inalta calitate a vietii. in studiul facut de Mercer au fost luate in calcul conditiile de munca si de trai, dar si standardele si. continuă pe Antena3

ThyssenKrupp: Cererea de otel din Europa de Sud-Est creste

Cererea de otel creste in sud-estul Europei, in special cea provenita de la producatorii auto, insa preturile din domeniu inca sunt la un nivel redus, potrivit oficialilor ThyssenKrupp - cea mai mare otelarie germana.

OFICIAL: Simona Halep a egalat cea mai buna performanta romaneasca in ierarhia WTA - Va urca pe locul sapte

Cu toate ca a iesit inca din primul tur al turneului de la Dubai a abandonat din cauza unei accidentari), Simona Halep va mai urca doua pozitii in ierarhia WTA, urmand sa se afle pe locul sapte cea mai buna performanta romaneasca din istorie, reusita de Irina Sparlea in 1997).

Philip Seymour Hoffman si-a lasat cea mai mare parte a averii fostei partenere de viata

Philip Seymour Hoffman, decedat pe 2 februarie, aparent din cauza unei supradoze de heroina, a lasat cea mai mare parte a averii sale fostei lui partenere de viata, creatoarea de costume Marianne ODonnell, potrivit unui testament depus miercuri la o instanta din New York.

Theres a WhatsApp for that si Facebook tocmai a facut cea mai buna achizitie

Facebook s-a obisnuit sa cumpere cand are nevoie de ceva, iar acum a venit randul WhatsApp. Ofera 19 miliarde pentru aplicatia cu sute de milioane de utilizatori. Nu, Facebook nu va strica serviciul, dar este cea mai interesanta tranzactie din ultimii ani si tot Facebook avea sanse sa mai faca una memorabila. Noroc ca n-a facut-o.

Cea mai importanta achizitie din istoria Facebook. Compania va plati 16 miliarde de euro pentru WhatsApp

Reprezentantii Facebook au anuntat miercuri ca vor cumpara cu 16 miliarde de dolari aplicatia de mesagerie instant WhatsApp. Aceasta este cea mai importanta achizitie din istoria celei mai populare retele de.

Cea mai importanta achizitie din ISTORIA Facebook. Zuckerberg a platit 16 MILIARDE de dolari

Facebook a anuntat miercuri ca va cumpara cu 16 miliarde de dolari aplicatia de mesagerie instant WhatsApp, aceasta fiind achizitia cea mai importanta din istoria celei mai populare retele de socializare din .

Sapte firme romanesti, la cel mai mare targ de bijuterie din Europa

Sapte branduri romanesti au luat parte, in perioada 14-17 februarie, la cel mai mare targ de bijuterie din Europa, Inhorgenta Munchen, conform unui comunicat de presa al Ministerului Economiei.

Cea mai GRAVA criza in cei 23 de ani de independenta. Exista temerea izbucnirii unui RAZBOI CIVIL in Ucraina

PROTESTEUCRAINA: Ucraina se confrunta incepand de marti cu cea mai grava criza in cei 23 de ani de independenta, ani marcati de o viata politica tensionata si de o revolutie portocalie, dar.

JO Soci 2014: Locul 17 pentru echipajul masculin de bob doua persoane, cea mai buna clasare a Romaniei

Echipajulmasculin alRomaniei la bob doua persoane a reusit, luni, cea mai buna clasare a Romaniei la Jocurile Olimpice, obtinand locul 17. Nicolae Istrate si Florin Craciun au fost cronometrati in.

Romania si-a luat adio de la cea mai constanta sportiva a tarii la Jocurile Olimpice de Iarna: Eva, un vis ratat, altul indeplinit la Soci

Eva Tofalvi 35 de ani), cea mai cunoscuta atleta care a facut parte din delegatia tricolora din 1998 pana acum, a bifat cea de a cincea participare la o editie a JO. Din pacate, ea a ratat un obiectiv care i-ar fi adus o suma importanta din partea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman COSR).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )