Libnet.ro
UNICEF

05:45

Orasul din Romania inclus de CNN in topul celor mai frumoase localitati europene, alaturi de Anvers, Haga sau Torino

Adevărul Adevărul,
Orasul din Romania inclus de CNN in topul celor mai frumoase localitati europene, alaturi de Anvers, Haga sau Torino

Anvers Belgia), Haga Olanda), Malmo Suedia), Aberdeen Scotia), Berna Elvetia), Wroclaw Polonia) si Torino Italia) sunt doar o parte dintre cele 20 de localitati incluse de jurnalistii americani intr-un top al celor mai frumoase orase europene, dar care nu reprezinta, de regula, destinatii importante turistice. continuă pe Adevărul

Modelele Dacia care domina Europa: cum arata topul celor mai vandute masini

Topul celor mai vandute masini din Europa arata o crestere semnificativa pentru Dacia. Marca romaneasca, fie vanduta sub marca noastra, fie sub cea a Renault, a inceput sa fie tot mai.

Topul celor mai longevivi fosti sefi de stat si de guvern din lume. Pe ce loc se afla Ion Iliescu

Aproape 100 de personalitati de pe tot globul, cu varste intre 88 si 101 ani, se afla in topul celor mai longevivi fosti sefi de stat si de guvern.

Atentie! Topul celor mai periculoase oale de gatit care se vand in Romania!

Multi romani se intreaba care sunt cele mai sanatoase optiuni cand vine vorba de vasele pentru gatit. Ca si cazul alimentelor, ce e testat de mii de ani ramane in topul recomandarilor. Astfel, vasele.

HOROSCOP bani. Topul celor mai bogate zodii

HOROSCOP bani. Cele mai bogate zodii din horoscop. Primul loc in topul bogatilor se afla, fara doar si poate, nativii Leu. Acestia au o predispozitie spre a-si crea o viata abundenta din toate.

Chiria, in marile orase din Romania. Cele mai ieftine locuri versus cele mai scumpe

Un nou raport privind situatia chiriilor din Romania arata ca si cele mai ieftine locuri au inregistrat cresteri semnificative si se apropie de 200 de euro per locuinta. Atunci cand vine vorba de cele mai scumpe chirii, doua orase se afla in fruntea clasamentului. Unde se gasesc cele mai ieftine chirii Un raport, realizat de .

Coincidenta sinistra intre Ion Rimaru, cel mai cunoscut criminal in serie din Romania, si ucigasul fetelor disparute din Caracal

Coincidenta sinistra intre Ion Rimaru, cel mai cunoscut criminal in serie din Romania, si ucigasul fetelor disparute dinCaracal. Barbatul retinut vineri e suspectat ca a facut tot.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie.

18.000 de adolescente din Romania au devenit mame anul trecut. 674 au sub 15 ani, 3.657 se afla la a doua nastere, iar 673 la a treia

981 de adolescente si tinere cu varsta sub 19 ani din Romania au devenit mame anul trecut, arata datele Organizatiei Salvati Copiii. 674 dintre ele au mai putin de 15 ani, iar 17. 307 au intre 15 si 19 ani. Dintre adolescentele-mame cu varsta sub 19 ani, 12. 906 sunt la prima nastere, 3. 657 la a doua, 673 la a treia, 63 la a patra, 7 la a cincea nastere, iar una se afla chiar la a sasea nastere.

Platforma pentru parteneriatul fermierilor din Romania si Republica Moldova: Provoc agricultoriisa punem pe masa de discutii toate problemele si toate blocajele, care impiedica si descurajeaza activitatea producatorului autohton

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), Alexandru Tachianu, a inaugurat, la Cahul, parteneriatul fermierilor din romania si Republica Moldova. Din partea.

Semnal de alarma! Mamele MINORE si COPIII LOR: 18.000 de ADOLESCENTE din Romania au devenit MAME anul trecut! 3.657 sunt la a doua nastere si 673 la a treia

Statistica ingrijoratoare a Organizatiei Salvati Copiii. 000 de adolescente din Romania au devenit mame anul trecut. 674 au sub 15 ani, 3. 657 se afla la a doua nastere, iar 673 la a treia. Copiii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )