Libnet.ro
UNICEF

12:15

HOROSCOP bani. Topul celor mai bogate zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP bani. Topul celor mai bogate zodii

HOROSCOP bani. Cele mai bogate zodii din horoscop. Primul loc in topul bogatilor se afla, fara doar si poate, nativii Leu. Acestia au o predispozitie spre a-si crea o viata abundenta din toate. continuă pe Antena3

Topul Fortune 500 al celor mai bogate companii, publicat: unde sunt Apple, Google, Microsoft si altele

Publicatia Fortune a publicat cel mai recent clasament anual cu lista celor mai bogate 500 de companii din lume. Spre deosebire de anii trecuti, include niste premiere interesante pe zona de.

Topul celor mai frumoase cascade din Romania FOTO

Momondo a facut topul celor mai frumoase cascade din Romania. Situate n diferite locuri ale tarii, acestea nu trebuie sa fie ratate de turistii iubitori ai naturii.

Atentie! Topul celor mai periculoase oale de gatit care se vand in Romania!

Multi romani se intreaba care sunt cele mai sanatoase optiuni cand vine vorba de vasele pentru gatit. Ca si cazul alimentelor, ce e testat de mii de ani ramane in topul recomandarilor. Astfel, vasele.

Cum arata topul celor mai bogati regi din lume: suveranii europeni palesc in fata celor asiatici

Business Insider si-a actualizat clasamentul caselor regale in functie de averile detinute. Marile dinastii europene, care au secole de istorie in spate, palesc din acest punct de vedere in fata unor suverani indepartati, dupa cum arata publicatia americana.

HOROSCOP. Care sunt cele mai enervante obiceiuri ale fiecarui nativ

Nimeni nu e perfect, cu totii avem defecte mai mult sau mai putin enervante, dar pe care de cele mai multe ori incercam sa le indreptam. Iata care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii. nb.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 IULIE Un nou raliu in trend descendent pentru titlurile Alro

Cu o crestere de 2,91%, in raport cu moneda euro, in perioada 12 - 19 iulie, actiunile producatorului de aluminiu Alro Slatina ALR) au urcat pe prima pozitie in topul celor mai performante randamente din cadrul componentelor incluse in indicele BET, cosul de actiuni al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a avut o depreciere marginala de 0,04%, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 IULIE Salt de 12,54% pentru Mecanica Ceahlau dupa anuntul vanzarii unui activ

Cu o apreciere a cotatiei de 12,54%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 iulie, titlurile Mecanica Ceahlau MECF) au urcat pe pozitia secunda in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )