Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orasul Vaslui ramane fara apa potabila pentru o zi

România Liberă România Liberă,
Orasul Vaslui ramane fara apa potabila pentru o zi

Furnizarea apei potabile a fost intrerupta, luni seara, in tot orasul Vaslui pentru efectuarea unor reparatii la conducta principala de alimentare cu apa potabila a orasului . continuă pe România Liberă

Municipiul Vaslui a ramas FARA APA POTABILA

Furnizarea apei potabile a fost intrerupta, luni seara, in tot municipiul Vaslui pentru efectuarea unor reparatii de catre Aquavas la conducta principala de alimentare cu apa potabila a orasului, reluarea.

Un oras intreg a ramas fara apa. 30.000 de oameni fac cozi uriase la izvor pentru a lua apa cu galeata

Peste 30. 000 de oameni din Campulung si alte cateva mii din patru comune din jurul orasului au ramas fara apa. Conducta de alimentare a orasului s-a spart, iar ca sa remedieze defectiunea, muncitorii trebuie.

Basescu poate ramane fara mosia de la Nana? Parchetul a pus sechestru. Acuzatiile: retrocedari prin abuz in serviciu

Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica din Parchetul; de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a pus sechestru asigurator pe terenul de la Nana cumparat de Ioan Basescu, fiica fostului presedinte. Ioana Basescu a contestat masura asiguratorie. Sesizarea ar fi fost facuta de Guvern. Daca magistratii din subordinea procururorului general Tiberiu Nitu au impus sechestru asigurator inseamna ca s-a inceput urmarirea penala. Procurorii sustin ca retrocedarea terenului cumparat de Basescu a fost facuta fara respectarea legii, acuzatiile fiind de abuz in serviciu savarsit de comisia locala si de catre prefectul care a semnat actele de proprietate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )