Libnet.ro
UNICEF

21:00

Orban: Alegerile locale vor avea loc pe 14 sau pe 21 iunie

Antena3 Antena3,
Orban: Alegerile locale vor avea loc pe 14 sau pe 21 iunie

Alegerile locale din acest an vor avea loc pe 14 sau pe 21 iunie, a anuntat premierul desemnat Ludovic Orban, la un post de televiziune. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Toate ordonantele vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial

Premierul demis, Ludovic Orban, raspunde acuzatiilor lui Victor Ponta privind avizele necesare adoptarii celor 25 de ordonante de urgenta din ultima sedinta de guvern afirmand ca toate actele normative respective vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial.

Victor Ponta, despre alegerile anticipate: E clar ca nu vor avea loc. Retraim momentul din 2009

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a reactionat la decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l nominaliza tot pe Ludovic Orban pentru a doua oara la functia de premier al Romaniei, subliniind ca romanii retraiesc momentul din 2009 cu criza politica de patru luni, iar alegerile anticipate sunt putin probabil de a fi luate in calcul.

Ministrul Costel Alexe: Candidatii PNL la alegerile locale vor fi anuntati la sfarsitul lunii februarie

Numele candidatului PNL la Primaria Iasi ar urma sa fie facut public la sfarsitul lunii februarie, inceputul lunii martie. La fel se va intampla cu toti candidatii PNL la primariile resedinta de judet din toata tara, spune Costel Alexe, ministru al Mediului si lider al liberalilor ieseni.

Ciolacu, dupa consultarile cu Iohannis: Alegerile locale vor fi pentru primari printr-un singur tur (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, adeclarat, joi, dupa consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca a venit cu propunerea lui Remus Pricopie pentru functia de prim-ministru. Totodata,.

PNL Alba vrea sa castige aproape tot la alegerile locale. Planurile liberalilor pentru primarii si consiliul judetean

PNL Alba se pregateste de alegerile locale si estimeaza ca va castiga, in final, 70 de primarii, cu 12 mai mult decat detin in prezent. 57 dintre actualii primari vor candida din nou.

Listele candidatilor la alegerile locale, definitivate de Umanisti pana pe 15 martie

Partidul Puterii Umaniste PPU), reunit duminica la Bucuresti la sedinta Consiliului National, a decis ca listele pentru alegerile locale sa fie definitivate pana pe data de 15 martie.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Zodiile care vor avea o luna infloritoare in cariera - PESTII primesc bani

Aceste trei zodii vor avea succes in cariera in luna februarie.

Structura anului scolar 2020 2021, oficiala: cat zile de vacanta vor avea elevii in anul urmator

Tocmai a fost publicata in Monitorul Oficial structura anului scolar 2020 2021. Aceasta vine la pachet cu diferente semnificative fata de anul curect. Oficialii din ministerul Educatiei au finalizat de curand structura anului scolar care urmeaza sa inceapa in aceasta toamna. Printre modificarile majore fata de anul in curs se numara reintroducerea vacantei intersemetriale.

Omul lui Orban dezvaluie planul pentru anticipate: Ar putea avea loc in iunie!

Omul lui Orban dezvaluie planul pentru anticipate. Acestea ar putea fi organizate in iunie, spune seful cancelariei premierului demis, Ionel Danca. Atunci s-ar incheia toate etapele procedurale necesare. Primul pas a fost facut odata cu noua numire a lui Orban pentru a forma guvernul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )