Libnet.ro
UNICEF

07:30

Omul lui Orban dezvaluie planul pentru anticipate: Ar putea avea loc in iunie!

Antena3 Antena3,
 Omul lui Orban dezvaluie planul pentru anticipate: Ar putea avea loc in iunie!

Omul lui Orban dezvaluie planul pentru anticipate. Acestea ar putea fi organizate in iunie, spune seful cancelariei premierului demis, Ionel Danca. Atunci s-ar incheia toate etapele procedurale necesare. Primul pas a fost facut odata cu noua numire a lui Orban pentru a forma guvernul. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de premier. Primele declaratii

Ludovic Orban este propunerea PNL pentru postul de premier. Acesta a facut si primele declaratii. Mai mult decat atat, Orban a anuntat, joi, ca propunerea de prim-ministru cu care PNL merge la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis este in persoana presedintelui PNL, subsemnatul Ludovic Orban. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de .

KLAUS IOHANNIS, DUPA DEMITEREA CABINETULUI ORBAN: Voi insista pentru un guvern construit in jurul PNL

Demiterea guvernului Orban prin adoptarea de catre Parlament a motiunii de cenzura depusa de PSD si UDMR reprezinta primul pas spre alegerile anticipate, a afirmat, ieri, presedintele Klaus Iohannis.

LUDOVIC ORBAN: Toate ordonantele vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial

Premierul demis, Ludovic Orban, raspunde acuzatiilor lui Victor Ponta privind avizele necesare adoptarii celor 25 de ordonante de urgenta din ultima sedinta de guvern afirmand ca toate actele normative respective vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial.

Ludovic Orban: Toate ordonantele adoptate marti vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial

Toate actele normative adoptate marti de Guvernul PNL, care a fost demis miercuri prin motiune de cenzura, vor avea avizele necesare pentru a putea fi publicate in Monitorul Oficial, a precizat Ludovic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )